Giriş Kayıt
Alexandrine Roux

Alexandrine Roux


Dublör

Alexandrine Roux, dublör.

Lila ve Düşleri (2004), Novo (2002), Oktan (2003), (2004) Kıyamet Melekleri (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dublör 5.7 514

Tatlı Hayat
2006 Komedi Dublör 5.5 1,121
2005 Suç Dublör 6.5 7,227

Lila ve Düşleri
2004 Suç Dublör 7.0 4,340

Kıyamet Melekleri
2004 Gerilim Dublör 5.9 17,922
2003 Komedi Dublör 4.8 303

Oktan
2003 Korku Dublör 4.3 2,918
2002 Dram Dublör 5.7 2,310

Geçmişi Olmayan Adam
2002 Aksiyon Dublör 7.9 463,761
2002 Dram Dublör 5.8 204
2000 Dublör    
1998 Aksiyon Dublör 7.3 158,638

Araba Hırsızları
1998 Komedi Dublör 3.6 731
1997 Dram Dublör 6.5 1,800

Maksimum Risk
1996 Aksiyon Dublör 5.5 18,077
1996 Komedi Dublör 7.2 3,031
1995 Dram Dublör 5.8 421
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (1,897) Arrow (1,533) Outlander (1,245) Supernatural (1,038) Titans (876) Better Call Saul (845) La Casa de Papel (837) The Last Ship (837) Doctor Who (762) Kidding (609)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018