Giriş Kayıt
Alexandrine Roux

Alexandrine Roux


Dublör

Alexandrine Roux, dublör.

Lila ve Düşleri (2004), Novo (2002), Oktan (2003), (2004) Kıyamet Melekleri (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dublör 5.7 521

Tatlı Hayat
2006 Komedi Dublör 5.5 1,132
2005 Suç Dublör 6.5 7,277

Lila ve Düşleri
2004 Suç Dublör 7.0 4,370

Kıyamet Melekleri
2004 Gerilim Dublör 5.9 18,129
2003 Komedi Dublör 4.8 305

Oktan
2003 Korku Dublör 4.3 2,941
2002 Dram Dublör 5.7 2,335

Geçmişi Olmayan Adam
2002 Aksiyon Dublör 7.9 467,503
2002 Dram Dublör 5.8 205
2000 Dublör    
1998 Aksiyon Dublör 7.3 159,643

Araba Hırsızları
1998 Komedi Dublör 3.7 737
1997 Dram Dublör 6.5 1,813

Maksimum Risk
1996 Aksiyon Dublör 5.5 18,299
1996 Komedi Dublör 7.2 3,094
1995 Dram Dublör 5.8 423
Dizi Altyazıları
Vikings (12,066) The Punisher (5,673) True Detective (3,791) The Big Bang Theory (3,188) Supernatural (3,166) Luther (2,499) Gotham (2,251) The Blacklist (1,773) Star Trek: Discovery (1,663) Project Blue Book (1,615)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019