Giriş Kayıt
Pierre Roussel

Pierre Roussel


Oyuncu

Pierre Roussel, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Büyük Reis
1969 Komedi Oyuncu 6.9 3,029

Şahane Oyun
1966 Komedi Oyuncu 8.0 13,471
1966 Aksiyon Oyuncu 6.8 4,158
1965 Macera Oyuncu 6.8 204
1965 Komedi Oyuncu 7.5 5,201

Hakikat
1960 Dram Oyuncu 7.6 2,072
1960 Dram Oyuncu 6.4 65
1955 Komedi Oyuncu 6.9 773
Dizi Altyazıları
Origin (4,057) Narcos: Mexico (2,882) The Big Bang Theory (2,139) Titans (2,036) Supernatural (1,878) Doctor Who (1,640) The Last Ship (1,353) Outlander (1,290) The Last Kingdom (1,282) The Flash (1,204)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018