Giriş Kayıt
Pierre Roussel

Pierre Roussel


Oyuncu

Pierre Roussel, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Büyük Reis
1969 Komedi Oyuncu 6.9 3,080

Şahane Oyun
1966 Komedi Oyuncu 8.0 13,703
1966 Aksiyon Oyuncu 6.8 4,257
1965 Macera Oyuncu 6.8 210
1965 Komedi Oyuncu 7.5 5,312

Hakikat
1960 Dram Oyuncu 7.6 2,115
1960 Dram Oyuncu 6.4 66
1955 Komedi Oyuncu 6.9 782
Dizi Altyazıları
True Detective (7,283) Vikings (3,684) Shameless (2,599) The Punisher (1,448) The Flash (1,349) Outlander (1,345) Arrow (1,334) The Big Bang Theory (1,276) Supernatural (1,117) Black Mirror (1,072)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019