Giriş Kayıt
Patrick Rousseau

Patrick Rousseau


Sesler

Patrick Rousseau, sesler.

Les liens de sang (1978), Yolun Sonundaki Küçük Kız (1976), Montreal'li İsa (1989), Gri Baykuş (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Sesler 7.0 343,258

Birdman veya (Cahilliğin Umulmayan Erdemi)
2014 Komedi Sesler 7.7 507,912

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Aksiyon Sesler 8.0 607,703
2014 Bilim-Kurgu Sesler 6.1 1,870
2013 Aksiyon Sesler 6.4 143,038
2013 Aksiyon Sesler 6.6 146,626

Şirinler 2
2013 Animasyon Sesler 5.4 33,582

Aşkın Çekimi
2012 Dram Sesler 6.4 65,711

Yolda
2012 Macera Sesler 6.1 37,530

Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana
2012 Macera Sesler 5.6 78,670
2011 Dram Sesler 5.6 71,849
2010 Aksiyon Sesler 4.7 355

Kızılmaske
2009 Aksiyon Sesler 5.8 1,783

Oskar ve Pembeli Kadın
2009 Dram Sesler 7.2 1,326

Evdeki Düşman
2009 Korku Sesler 7.0 172,528

Babalar ve Silahlar
2009 Aksiyon Sesler 6.7 1,628
2008 Sesler 5.7 187

Beni Orada Arama
2007 Biyografi Sesler 7.0 53,571

Kaynak
2006 Dram Sesler 7.3 214,463

300 Spartalı
2006 Aksiyon Sesler 7.7 683,576

Son Öpücük
2006 Komedi Sesler 6.5 39,794

Fidye
2005 Komedi Sesler 4.2 3,427

Hep Seni Aradım
2004 Dram Sesler 7.0 49,677

Yeni Yıl
2004 Dram Sesler 6.2 8,282

Gizli Pencere
2004 Gizem Sesler 6.6 167,714
2003 Gerilim Sesler 5.8 99,388

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Sesler 5.6 57,005

Barbarların İstilası
2003 Komedi Sesler 7.7 26,782
2002 Dram Sesler 6.7 959

En Büyük Korku
2002 Aksiyon Sesler 6.4 95,930

Aydaki Adam
2002 Komedi Sesler 3.8 22,579

Vurgun
2001 Aksiyon Sesler 6.5 30,866
2000 Aksiyon Sesler 7.4 526,542
2000 Aksiyon Sesler 2.5 71,962

Ölüyü Uyandırmak
2000 Dram Sesler 6.6 6,405

Gri Baykuş
1999 Biyografi Sesler 6.0 3,151

Yılan Gözler
1998 Suç Sesler 6.0 70,775
1997 Dram Sesler 7.0 13,629
1997 Macera Sesler 5.1 1,292

Sessiz Tetikçi
1996 Aksiyon Sesler 5.6 3,301

Dr. Jekyll ve Bayan Hyde
1995 Komedi Sesler 4.5 2,504
1994 Macera Sesler 6.1 997
1990 Biyografi Sesler 6.7 302
1989 Dram Sesler 6.4 5,052
1989 Macera Sesler 7.4 177

Montreal'li İsa
1989 Dram Sesler 7.5 6,415
1988 Komedi Sesler 5.9 2,579
1987 Suç Sesler 6.4 2,416
1984 Komedi Sesler 6.0 7,304
1983 Macera Sesler 6.2 588
1980 Dram Sesler 6.1 88

Yangın
1979 Aksiyon Sesler 3.7 836

Zehirli Çiçek
1978 Suç Sesler 7.3 1,809
1978 Suç Sesler 6.3 735
1978 Dram Sesler 6.1 195

Tehdit
1977 Gerilim Sesler 6.7 603

Yolun Sonundaki Küçük Kız
1976 Dram Sesler 7.1 11,233
1976 Suç Sesler 6.4 487

Devlerin Yarışı
1972 Suç Sesler 7.0 460
Dizi Altyazıları
True Detective (6,910) Shameless (3,307) Vikings (2,700) Inside No. 9 (1,912) Shooter (1,599) Gotham (1,467) The Umbrella Academy (1,103) The Blacklist (1,030) Doom Patrol (878) The Big Bang Theory (861)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019