Giriş Kayıt
Gerry Rousseau

Gerry Rousseau


Oyuncu

Gerry Rousseau, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Gerry Rosseau | Gerry Rouseau
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Dram Oyuncu 5.4 1,317
2008 Dram Oyuncu 4.9 577

Yangında Kaybettiğimiz Şeyler
2007 Dram Oyuncu 7.2 26,289

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.5 339,876
1998 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.3 2,938
1997 Gizem Oyuncu 8.0 3,401
1995 Dram Oyuncu 7.8 10,010
1993 Komedi Oyuncu 4.3 25,044

İskoçyalı
1992 Aksiyon Oyuncu 7.3 11,679
1991 Aksiyon Oyuncu 5.5 95

Büyük Tuzak
1987 Suç Oyuncu 7.8 1,732

21. Cadde
1987 Suç Oyuncu 7.3 9,650
Dizi Altyazıları
Origin (3,631) Narcos: Mexico (2,811) The Big Bang Theory (2,049) Titans (1,991) Supernatural (1,831) Doctor Who (1,578) The Last Ship (1,304) Outlander (1,249) The Last Kingdom (1,213) The Flash (1,076)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018