Giriş Kayıt
Gerry Rousseau

Gerry Rousseau


Oyuncu

Gerry Rousseau, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Gerry Rosseau | Gerry Rouseau
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Dram Oyuncu 5.4 1,144
2008 Dram Oyuncu 5.0 523

Yangında Kaybettiğimiz Şeyler
2007 Dram Oyuncu 7.2 26,152

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.5 336,125
1998 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.2 2,714
1997 Gizem Oyuncu 8.1 2,878
1995 Dram Oyuncu 7.8 9,920
1993 Komedi Oyuncu 4.3 24,262

İskoçyalı
1992 Aksiyon Oyuncu 7.3 11,515
1991 Aksiyon Oyuncu 5.4 68

Büyük Tuzak
1987 Suç Oyuncu 7.8 1,708

21. Cadde
1987 Suç Oyuncu 7.3 9,583
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,568) Shameless (3,922) Bodyguard (2,287) Fear the Walking Dead (1,666) Castle Rock (1,645) Suits (1,407) The First (1,215) La Casa de Papel (1,132) The 100 (1,094) Mayans M.C. (905)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018