Giriş Kayıt
Philippe Rouleau

Philippe Rouleau (69)


Oyuncu

Philippe Rouleau, 08 Eylül 1940 Fransa doğumlu oyuncu.

Le dossier 51 (1978) yapımıyla biliniyor.

Philippe Rouleau, 16 Kasım 2009 tarihinde (69 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 08 Eylül 1940
Ölüm Tarihi: 16 Kasım 2009
Doğum Yeri: Fransa
Diğer Bir İsmi: Monsieur Rouleau
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1987 47 Komedi Oyuncu 6.3 517
1985 45 Dram Oyuncu 7.0 355
1983 Aksiyon Oyuncu 6.9 15
1978 38 Suç Oyuncu 7.6 705
1971 31 Macera Oyuncu 5.7 398
1965 25 Dram Oyuncu 7.4 1,225
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019