Giriş Kayıt
Jan Rouiller

Jan Rouiller


Oyuncu

Jan Rouiller, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Jan Rouille | Jean Rouiller | Yan Rouiller
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Taksi 4
2007 Aksiyon Oyuncu 5.6 24,364
1999 Komedi Oyuncu 5.3 761
1997 Komedi Oyuncu 4.1 261
1996 Kısa Metraj Oyuncu 6.8 5
1993 Dram Oyuncu 6.9 90
1992 Komedi Oyuncu 6.5 91

Derinlik Sarhoşluğu
1988 Aksiyon Oyuncu 7.6 44,155
1986 Korku Oyuncu 6.7 170
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019