Giriş Kayıt
Bryce Papenbrook

Bryce Papenbrook (36)


Oyuncu

Bryce Austin Papenbrook, 24 Şubat 1986 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu.

Shingeki no kyojin (2013), Ao no ekusoshisuto: Kyoto fujô ô-hen (2017), (2019) Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba (2019), (2017) Gekijo-ban Sword Art Online: Ordinal Scale (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Bryce Austin Papenbrook
Doğum Tarihi: 24 Şubat 1986
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Bryce Rothstein
Burcu: Balık
Boyu: 1.68 m
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Animasyon Oyuncu 8.4 40,029
2021 35 Animasyon Oyuncu 9.2 24
2021 Animasyon Oyuncu 9.0 3,794
2021 Animasyon Oyuncu 7.7 339
2020 34 Animasyon Oyuncu 8.3 31,418
2020 Animasyon Oyuncu 8.2 642
2019 Animasyon Oyuncu 7.9 906
2019 Animasyon Oyuncu 8.0 5,180
2019 Animasyon Oyuncu 8.7 102,486
2018 Animasyon Oyuncu 6.9 521
2018 32 Animasyon Oyuncu 7.7 429

Leo Da Vinci: Mona Lisa Macerası
2018 32 Animasyon Oyuncu 5.0 558
2018 32 Animasyon Oyuncu 7.4 6,785
2017 31 Animasyon Oyuncu 6.6 8,280
2017 31 Animasyon Oyuncu 7.3 8,237
2017 Animasyon Oyuncu 7.3 2,491
2016 Oyuncu 7.2 1,321
2016 Animasyon Oyuncu 7.6 6,446
2015 Animasyon Oyuncu 7.9 1,799
2015 Animasyon Oyuncu 8.8 195
2014 Animasyon Oyuncu 8.0 8,036
2014 Animasyon Oyuncu 7.9 32,522
2014 Animasyon Oyuncu 7.2 2,284
2014 Animasyon Oyuncu 5.6 526

Cesur Zebra
2013 27 Animasyon Oyuncu 5.7 6,196
2013 27 Animasyon Oyuncu 6.3 1,875
2013 Oyuncu 6.6 8,765
2013 Animasyon Oyuncu 7.4 1,223
2013 Aksiyon Oyuncu 7.8 4,252
2013 Animasyon Oyuncu 9.0 371,511
2013 Animasyon Oyuncu 7.0 2,125
2012 Animasyon Oyuncu 8.4 24,362
2012 Animasyon Oyuncu 7.5 46,296
2012 Fantastik Oyuncu 7.8 93
2012 26 Animasyon Oyuncu 7.1 2,275
2011 Aksiyon Oyuncu 8.1 6,214
2011 25 Animasyon Oyuncu 7.1 5,259
2011 Animasyon Oyuncu 6.5 1,116
2011 Animasyon Oyuncu 7.4 13,471
2010 Aksiyon Oyuncu 6.1 297
2010 Animasyon Oyuncu 7.8 7,360
2009 23 Animasyon Oyuncu 5.6 1,743
2008 Animasyon Oyuncu 7.3 1,478

Tokyo Vahşet Polisi
2008 22 Aksiyon Oyuncu 5.9 11,965
2008 Animasyon Oyuncu 7.3 5,376
2008 Aksiyon Oyuncu 7.5 503
2006 Animasyon Oyuncu 7.5 987

Şeytanın Sanatı
2004 18 Korku Oyuncu 4.7 1,511

Kız Kardeşler
2004 18 Korku Oyuncu 4.3 233
2003 17 Animasyon Oyuncu 3.8 431
2003 Animasyon Oyuncu 6.0 416
2003 Animasyon Oyuncu 5.8 327
2003 17 Aksiyon Oyuncu 6.8 14,834

Lastik
1999 Animasyon Oyuncu 8.9 126,058
1999 Animasyon Oyuncu 8.5 9,487
1998 Animasyon Oyuncu 8.2 22,031
1997 11 Animasyon Oyuncu 7.7 649
1995 Animasyon Oyuncu 7.9 105
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022