Giriş Kayıt
Kenneth Roth

Kenneth Roth


Yönetmen Asistanı

Kenneth Roth, yönetmen asistanı.

21 Gram (2003), Eski Dostlar (2003), Brooklyn Nine-Nine (2013), Yeni Yıl Soygunu (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kenneth B. Roth | Kenny Roth | Ken Roth
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Yönetmen Asistanı 6.8 3,836
2016 Komedi Yönetmen Asistanı 8.2 57,023
2015 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 98,005
2013 Komedi Yönetmen Asistanı 8.4 139,403

Haber Stüdyosu
2012 Dram Yönetmen Asistanı 8.6 94,826
2012 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.9 15,664
2009 Komedi Yönetmen Asistanı 7.2 19,845
2009 Suç Yönetmen Asistanı 8.0 102,703
2009 Komedi Yönetmen Asistanı 7.9 20,248
2008 Dram Yönetmen Asistanı 7.7 2,491
2007 Dram Yönetmen Asistanı 7.2 4,482
2006 Dram Yönetmen Asistanı 7.6 18,974

Dogtown'ın Lordları
2005 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.1 48,866
2004 Suç Yönetmen Asistanı 8.7 80,835

21 Gram
2003 Suç Yönetmen Asistanı 7.7 211,492

Yeni Yıl Soygunu
2003 Komedi Yönetmen Asistanı 7.1 126,724

Eski Dostlar
2003 Komedi Yönetmen Asistanı 7.1 202,556

Tehlikeli Aklın Itirafları
2002 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.1 78,497

Çarpık İlişkiler
2002 Komedi Yönetmen Asistanı 5.5 5,399

Harvard Hırsızı
2002 Komedi Yönetmen Asistanı 5.1 11,952

Yenilmez
2002 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.2 26,545
2002 Komedi Yönetmen Asistanı 8.0 58,465

Evrim
2001 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 111,827

Gençlik Yılları
1999 Dram Çeşitli 7.1 6,118

Kirli Yarış
1998 Komedi Çeşitli 6.7 25,933

Tuzak
1997 Aksiyon Çeşitli 6.9 43,988
1997 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 921

Duvarların Dili Olsa
1996 Dram Çeşitli 7.1 3,681
1995 Western Çeşitli 6.7 467
1995 Komedi Çeşitli 5.9 205
1993 Dram Çeşitli 7.6 470

Wayne'in Dünyası
1992 Komedi Çeşitli 7.0 131,421
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019