Giriş Kayıt
Blair Roth

Blair Roth


Yönetmen Asistanı

Blair Roth, yönetmen asistanı.

Dehşet Treni (1980), Ufak Suçlar (2017), Tarihi Eser (2007), Gece Avı (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ufak Suçlar
2017 Suç Yönetmen Asistanı 5.8 5,606
2017 Aksiyon Yönetmen Asistanı 3.1 560
2016 Yönetmen Asistanı 6.9 678
2016 Dram Yönetmen Asistanı 4.1 146
2016 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı 8.2 6
2016 Dram Yönetmen Asistanı 5.7 291
2014 Komedi Yönetmen Asistanı 5.0 1,279

Anna
2013 Dram Yönetmen Asistanı 6.5 19,886
2013 Aile Yönetmen Asistanı 6.5 145

Daire 1303
2012 Korku Yönetmen Asistanı 2.6 5,357
2011 Gerilim Yönetmen Asistanı 4.2 474
2010 Suç Yönetmen Asistanı 4.8 200
2009 Korku Yönetmen Asistanı 4.5 1,381
2008 Dram Yönetmen Asistanı 6.1 177

Tarihi Eser
2007 Komedi Yönetmen Asistanı 4.6 6,587
2005 Suç Yönetmen Asistanı 5.8 60
2004 Korku Yönetmen Asistanı 3.4 354
2002 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.1 42
1999 Western Yönetmen Asistanı 5.7 470
1993 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.2 813
1988 Komedi Yönetmen Asistanı 5.9 3,115
1985 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 1,701

Gece Avı
1982 Korku Yönetmen Asistanı 5.6 3,297

Dehşet Treni
1980 Korku Yönetmen Asistanı 5.9 8,457
1980 Dram Yönetmen Asistanı 5.8 51
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019