Giriş Kayıt
Ron Ross

Ron Ross


Oyuncu

Ron Ross, oyuncu.

Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Korku Oyuncu 7.1 55

Orada Olmayan Adam
2001 Suç Oyuncu 7.6 96,669

Ah Paris
1995 Komedi Oyuncu 6.4 10,488
1989 Komedi Oyuncu 8.9 220,589
1986 Aksiyon Oyuncu 4.1 1,092
1985 Suç Oyuncu 6.5 2,262
1984 Komedi Oyuncu 7.7 9,015
1981 Dram Oyuncu 8.1 6,262
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,807) This Is Us (2,558) Star Trek: Discovery (2,311) Gotham (1,741) The Flash (1,445) Vikings (1,280) The OA (1,073) American Gods (1,068) The Blacklist (955) Arrow (794)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019