Giriş Kayıt
Kenneth Ross

Kenneth Ross


Senarist

Kenneth Ross, senarist.

Çakal (1997), Çakalın Günü (1973), Odessa Dosyası (1974), Black Sunday (1977) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ken Ross
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çakal
1997 Aksiyon Senarist 6.4 99,755
1977 Aksiyon Senarist 6.8 6,063

Odessa Dosyası
1974 Dram Senarist 7.0 9,077

Çakalın Günü
1973 Gerilim Senarist 7.8 34,529

Ay ve Güneş Kardeşler
1972 Biyografi Senarist 7.2 3,781
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (3,398) Game of Thrones (2,194) Warrior (2,011) Black Mirror (1,895) Shingeki no kyojin (1,720) The Big Bang Theory (1,662) Vikings (1,305) Swamp Thing (1,183) Breaking Bad (1,160)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019