Giriş Kayıt
Christopher S. Ross

Christopher S. Ross


Sanat Bölümü, Görsel Efekt, Özel Efekt

Christopher S. Ross, sanat bölümü, görsel efekt, Özel efekt.

Diğer Bir İsmi: Christopher Ross | Chris Ross
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 42,669

Uzay Yolu Sonsuzluk
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 208,063

Uyumsuz Serisi: Yandaş
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 93,889

Fantastik Dörtlü
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 4.3 139,008

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 650,773

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 443,887

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 306,902

Yenilmezler
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 1,164,243

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 194,911

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 250,908

Ajan Salt
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 275,966

Son Hava Bükücü
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 4.1 136,962

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 169,105

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 Macera Sanat Bölümü 6.5 356,393
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 38,895

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 190,448

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Sanat Bölümü 7.8 535,712

Akıllı Ol
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 189,147

Demir Adam
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 846,374

Atlayıcı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 270,616

Arı Filmi
2007 Animasyon Sanat Bölümü 6.1 126,763

Bitirim İkili 3
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 140,562

Ocean's 13
2007 Suç Sanat Bölümü 6.9 295,688

Canavar Ev
2006 Animasyon Sanat Bölümü 6.6 88,829

Ada
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 287,146

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 Macera Sanat Bölümü 6.8 184,095

Şapkalı Kedi
2003 Macera Sanat Bölümü 3.9 44,991

Yeşil Dev
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 238,106

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 466,738

Tek
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 85,049

Yapay Zeka
2001 Macera Sanat Bölümü 7.1 272,908
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 4.9 24,571

Görevimiz Tehlike
1996 Aksiyon Özel Efekt 7.1 356,837

Batman Daima
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 218,921

Hız Sınırı
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 12,052

Taciz
1994 Dram Sanat Bölümü 6.1 42,184

Gölge
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 21,462

Cezalandırıcı
1993 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 144,481

Oyuncaklar
1992 Komedi Özel Efekt 5.0 29,041

Batman Dönüyor
1992 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 251,246

Addams Ailesi
1991 Komedi Sanat Bölümü 6.9 114,716
1991 Aksiyon Özel Efekt 5.8 7,871

Üvey Annem Bir Uzaylı
1988 Komedi Sanat Bölümü 5.3 23,535

Uzay Topları
1987 Macera Görsel Efekt 7.1 157,635

Marslı İstilacılar
1986 Korku Görsel Efekt 5.5 6,863

Kısa Devre
1986 Komedi Özel Efekt 6.6 51,345

Yaşam Savaşı: Uzay Vampirleri
1985 Korku Görsel Efekt 6.1 19,758

Dune: Çöl Gezegeni
1984 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 110,691

Beyin Fırtınası
1983 Bilim-Kurgu Özel Efekt 6.5 10,048

Bıçak Sırtı
1982 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 8.2 622,553
1980 Belgesel Görsel Efekt 9.3 30,687

Uçak
1980 Komedi Görsel Efekt
7.8 188,955

Uzay Yolu
1979 Macera Görsel Efekt 6.4 74,310

Üçüncü Türden Yakınlaşmalar
1977 Dram Görsel Efekt 7.7 166,252
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019