Giriş Kayıt
Ann Ross

Ann Ross


Casting, Oyuncu Yönetmeni

Ann Ross, casting, oyuncu yönetmeni.

Manyak Polis (1988), Manyak Polis 2 (1990), Pee-wee's Playhouse (1986), Where the Day Takes You (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Kısa Metraj Oyuncu Yönetmeni    

Hız Tutkusu
2007 Aksiyon Çeşitli 4.0 8,288
1996 Gerilim Casting 4.3 510

Kuduz bakisi
1996 Komedi Casting 5.5 2,518
1992 Aksiyon Casting 4.2 537

Maksimum Güç
1992 Aksiyon Casting 4.5 225
1991 Suç Casting 6.8 2,872
1990 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni
Casting
3.8 524

Manyak Polis 2
1990 Suç Casting 5.9 5,015
1989 Suç Casting 5.9 1,150

Gece Çocukları
1989 Suç Oyuncu Yönetmeni 5.9 49

Manyak Polis
1988 Aksiyon Casting 6.0 11,818
1986 Aile Casting 8.0 3,515
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018