Giriş Kayıt
Ann Ross

Ann Ross


Casting, Oyuncu Yönetmeni

Ann Ross, casting, oyuncu yönetmeni.

Manyak Polis (1988), Manyak Polis 2 (1990), Pee-wee's Playhouse (1986), Where the Day Takes You (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Kısa Metraj Oyuncu Yönetmeni    

Hız Tutkusu
2007 Aksiyon Çeşitli 4.0 7,945
1996 Gerilim Casting 4.2 465

Kuduz bakisi
1996 Komedi Casting 5.5 2,302
1992 Aksiyon Casting 4.1 466

Maksimum Güç
1992 Aksiyon Casting 4.5 163
1991 Suç Casting 6.8 2,648
1990 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni
Casting
3.9 425

Manyak Polis 2
1990 Suç Casting 5.8 4,249
1989 Suç Casting 5.9 1,001

Gece Çocukları
1989 Suç Oyuncu Yönetmeni 5.7 45

Manyak Polis
1988 Aksiyon Casting 6.0 11,440
1986 Aile Casting 8.0 3,049
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,315) Shameless (3,666) Castle Rock (2,785) Bodyguard (2,541) The First (1,811) La Casa de Papel (1,347) The 100 (1,232) A Discovery of Witches (1,061) Fear the Walking Dead (970) Take Two (969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018