Giriş Kayıt
Jofre Rosero

Jofre Rosero


Kameraman

Jofre Rosero, kameraman.

Aziz Ansari: Intimate Moments for a Sensual Evening (2010), (2004) Chris Rock: Never Scared (2004), (2006) Dane Cook: Vicious Circle (2006), (2010) Comedy Central Roast of David Hasselhoff (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Kameraman 7.6 300
2016 Komedi Kameraman 5.7 549
2015 Reality-TV Kameraman 7.5 260
2015 Müzik Kameraman 6.6 3,581
2013 Kameraman 7.4 3,026
2012 Belgesel Kameraman 7.7 141
2012 Komedi Kameraman 6.9 1,164
2011 Belgesel Kameraman 7.8 4,970
2011 Müzik Kameraman 5.2 5,630
2011 Müzik Kameraman 5.1 226
2011 Komedi Kameraman 7.1 1,764
2010 Komedi Kameraman 7.3 1,705
2010 Kameraman 6.8 1,672
2010 Belgesel Kameraman 7.2 2,161
2009 Belgesel Kameraman 8.8 40
2009 Müzik Kameraman 8.7 308
2008 Müzik Kameraman 6.9 1,143
2006 Komedi Kameraman 6.8 2,527
2005 Game-Show Kameraman 6.8 9,744
2004 Belgesel Kameraman 8.1 4,702
2002 Belgesel Kameraman 8.5 5,491
2001 Belgesel Kameraman 7.2 911
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (2,253) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,748) Shingeki no kyojin (1,559) Black Mirror (1,547) The Big Bang Theory (1,422) Vikings (1,139) Swamp Thing (1,114) Agents of S.H.I.E.L.D. (936)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019