Giriş Kayıt
Grant Rosenmeyer

Grant Rosenmeyer (27)


Oyuncu, Yapımcı

Grant Rosenmeyer, 03 Temmuz 1991 Manhasset, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

Temps (2016), Oliver Beene (2003), (2001) Tenenbaum Ailesi (2001), (2016) Para Tuzağı (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Temmuz 1991
Doğum Yeri: Manhasset, New York, ABD
Takma İsmi: Trackie
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Para Tuzağı
2016 25 Suç Oyuncu 6.5 82,353
2016 25 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.8 2,016
2007 16 Komedi Oyuncu 4.9 162
2003 Komedi Oyuncu 7.5 549
2003 12 Komedi Oyuncu 6.2 4,203

Tenenbaum Ailesi
2001 10 Komedi Oyuncu 7.6 237,924
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018