Giriş Kayıt
Dale Rosenbloom

Dale Rosenbloom (54)


Yapımcı, Senarist, Yönetmen

Dale Carroll Rosenbloom, 03 Temmuz 1964 doğumlu yapımcı, senarist, yönetmen.

Shiloh (1996), Shiloh 2: Shiloh Season (1999), Saving Shiloh (2006), (2013) Acil Arama (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Dale Carroll Rosenbloom
Doğum Tarihi: 03 Temmuz 1964
Takma İsmi: Chip
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Anaokulu Öğretmeni
2018 54 Dram Yapımcı 6.8 7,613

Açık Ev
2018 54 Korku Yapımcı 3.3 24,494
2015 51 Belgesel Yapımcı 7.5 306
2015 51 Gerilim Yapımcı 5.7 6,606
2015 51 Dram Senarist
Yapımcı
5.2 110

Acil Arama
2013 49 Suç Yapımcı 6.7 103,032
2012 48 Belgesel Yapımcı 6.5 272

Albemuth Özgür Radyosu
2010 46 Dram Yapımcı 5.7 1,448

Lanetli Oyun
2009 45 Korku Yapımcı 4.3 2,723
2009 45 Belgesel Yapımcı 6.9 93
2008 44 Belgesel Yapımcı 7.5 600

Parktaki Kız
2007 43 Dram Yapımcı 6.4 3,523
2007 43 Gerilim 4.9 101
2006 42 Dram Senarist
Yapımcı
6.5 672
1999 35 Dram Yapımcı
Senarist
6.2 709
1997 33 Komedi Yapımcı 6.3 2,790
1996 32 Dram Yapımcı
Yönetmen
Senarist
6.4 2,599
1996 32 Komedi Yapımcı 2.6 171
1992 28 Dram Yapımcı 4.7 184
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (64,160) Supernatural (2,817) The Flash (2,102) Star Trek: Discovery (2,078) Into the Badlands (1,595) Arrow (1,524) Vikings (1,208) American Gods (1,192) The Big Bang Theory (1,153) This Is Us (1,086)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019