Giriş Kayıt
Beatrice Rosen

Beatrice Rosen (41)


Oyuncu

Beatrice Rosen, 29 Kasım 1977 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Backstrom (2015), Zorlu Yolculuk (2008), (2009) 2012 (2009), (2004) Aşkın Peşinde (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Kasım 1977
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Béatrice Rosen | Béatrice Rosenblatt
Burcu: Yay
Web Sitesi:
Boyu: 1.7 m
7.5 (2 Oy)
  • Currently 150/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (27)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu 4.9 4,092
2015 Komedi Oyuncu 7.4 8,700
2014 37 Gizem Oyuncu 4.6 301
2014 37 Dram Oyuncu 6.1 10,531

Şirinler 2
2013 36 Animasyon Oyuncu 5.4 33,569
2013 Aksiyon Oyuncu 7.9 94
2013 36 Komedi Oyuncu 5.9 1,131
2013 36 Suç Oyuncu 7.7 73
2012 35 Dram Oyuncu 3.8 6
2011 Suç Oyuncu 7.4 83
2010 33 Komedi Oyuncu 3.9 217
2010 33 Suç Oyuncu 5.5 1,190
2009 32 Aksiyon Oyuncu 5.8 323,385

Zorlu Yolculuk
2008 31 Aksiyon Oyuncu 7.4 1,568

Kara Şövalye
2008 31 Aksiyon Oyuncu 9.0 2,020,107
2008 31 Dram Oyuncu 5.1 618

Dingin Savaşçı
2006 29 Dram Oyuncu 7.3 24,409

Aşkın Peşinde
2004 27 Komedi Oyuncu 6.1 33,648
2003 26 Komedi Oyuncu 6.2 932
1998 Dram Oyuncu 7.1 67,771
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019