Giriş Kayıt
Grant Rosenberg

Grant Rosenberg


Yapımcı, Senarist

Grant Rosenberg, yapımcı, senarist.

Ölümcül Bedel (2001), Olympus (2015), (2014) Bitten (2014), (2005) Korkunun Ustaları (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Grant Rosenburg
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Fantastik Yapımcı 6.7 5,956
2014 Dram Yapımcı
Senarist
7.1 14,626
2011 Aksiyon Yapımcı
Senarist
6.7 2,430
2010 Dram Senarist
Yapımcı
7.7 26,973
2009 Suç Yapımcı 6.8 7,282
2008 Korku Yapımcı 7.1 3,954
2007 Dram Yapımcı 6.8 1,979

Haeckel'in Hikayesi
2006 Korku Yapımcı 6.1 2,518

Beni de Al
2006 Korku Yapımcı 6.4 2,992
2006 Komedi Yapımcı 7.9 44,894

Korkunun Ustaları
2005 Korku Yapımcı 7.6 10,620

Ölünün Dansı
2005 Korku Yapımcı 5.1 3,786

Cadı Evindeki Rüyalar
2005 Korku Yapımcı 6.5 4,483

Eve Dönüş
2005 Korku Yapımcı 6.1 3,789
2004 Bilim-Kurgu Yapımcı
Senarist
7.0 4,081

Ölümcül Bedel
2001 Korku Yapımcı 4.8 23,444
1999 Korku Yapımcı
Senarist
7.0 1,462
1995 Dram Yapımcı
Senarist
7.8 10,485
1995 Aksiyon Senarist 7.6 124
1993 Macera Yapımcı
Senarist
6.8 19,266

Macgyver 1
1985 Aksiyon Senarist 7.7 32,879
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019