Giriş Kayıt
Diane Rosenberg

Diane Rosenberg


Diane Rosenberg,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Amerikan Pastası Bando Takımı
2005 Komedi Çeşitli 5.1 62,333

Vahşet Çetesi
2005 Korku Çeşitli 6.9 84,841
2005 Komedi Çeşitli 5.2 491

İtalyan İşi
2003 Aksiyon Çeşitli 7.0 317,456

Entrika
2003 Suç Çeşitli 6.7 32,073
2001 Fantastik Çeşitli 6.9 230,935
2001 Dram Çeşitli 4.9 472

Kod Adı Kılıçbalığı
2001 Aksiyon Çeşitli 6.5 167,340

Örümceğin Maskesi
2001 Aksiyon Çeşitli 6.3 67,363

Yedek Oyuncular
2000 Komedi Çeşitli 6.5 53,448

Rocky ve Bullwinkle'ın Maceları
2000 Animasyon Çeşitli 4.2 18,133

Gerçeğin Peşinde
1999 Dram Çeşitli 5.1 18,583
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,010) A Star Is Born (4,054) Suspiria (3,189) Ashes in the Snow (2,817) Keepers (2,302) First Man (1,681) Bohemian Rhapsody (1,626) Museo (1,301) Venom (1,180) Replicas (1,108)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,294) Vikings (5,019) The Big Bang Theory (1,814) Black Mirror (1,529) The Flash (1,419) The Blacklist (1,179) Outlander (1,178) Peaky Blinders (1,068) La casa de papel (1,060) Friends (1,003)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019