Giriş Kayıt
Diane Rosenberg

Diane Rosenberg


Diane Rosenberg,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Amerikan Pastası Bando Takımı
2005 Komedi Çeşitli 5.1 61,831

Vahşet Çetesi
2005 Korku Çeşitli 6.9 84,363
2005 Komedi Çeşitli 5.2 489

İtalyan İşi
2003 Aksiyon Çeşitli 7.0 315,132

Entrika
2003 Suç Çeşitli 6.7 31,940
2001 Fantastik Çeşitli 6.9 229,026
2001 Dram Çeşitli 4.9 472

Kod Adı Kılıçbalığı
2001 Aksiyon Çeşitli 6.5 166,596

Örümceğin Maskesi
2001 Aksiyon Çeşitli 6.3 66,606

Yedek Oyuncular
2000 Komedi Çeşitli 6.5 53,158

Rocky ve Bullwinkle'ın Maceları
2000 Animasyon Çeşitli 4.2 18,019

Gerçeğin Peşinde
1999 Dram Çeşitli 5.1 18,487
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,056) The Big Bang Theory (2,994) Titans (2,167) Better Call Saul (1,200) The Gifted (1,132) La Casa de Papel (1,107) Outlander (1,090) Legends of Tomorrow (1,082) Supergirl (944) Doctor Who (932)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018