Giriş Kayıt
Barry Rosenberg

Barry Rosenberg


Makyaj

Barry Rosenberg, makyaj.

Geleceğe Dönüş (1985), Rules Don't Apply (2016), Ned and Stacey (1995), Hayalet Avcıları (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Makyaj 5.7 7,508
2016 Biyografi Makyaj 7.3 11,595

Yüce Sezar!
2016 Komedi Makyaj 6.3 109,303

Suç Çetesi
2013 Aksiyon Makyaj 6.7 193,476
2012 Biyografi Makyaj 6.8 67,635

Artist
2011 Komedi Makyaj 7.9 215,161
2004 Suç Makyaj 8.7 80,292
1998 Biyografi Makyaj 6.5 1,786

Siyah Giyen Adamlar
1997 Komedi Makyaj 7.3 468,416
1995 Komedi Makyaj 7.1 1,382
1991 Dram Makyaj 7.6 1,646

Geleceğe Dönüş
1985 Macera Makyaj 8.5 914,495

Hayalet Avcıları
1984 Komedi Makyaj 7.8 318,955
Dizi Altyazıları
True Detective (3,686) The Flash (2,568) Vikings (2,256) Shameless (2,158) Star Trek: Discovery (1,871) Project Blue Book (1,736) Inside No. 9 (1,665) Counterpart (1,617) This Is Us (1,229) The Big Bang Theory (1,133)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019