Giriş Kayıt
Arthur Rosenberg

Arthur Rosenberg


Oyuncu

Arthur Rosenberg, oyuncu.

Cutter'ın Yolu (1981), (1984) Footloose (1984), (1983) Kujo (1983), (1979) 10 (1979) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Arthur A. Rosenberg
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 Suç Oyuncu 8.0 1,814

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Oyuncu 6.3 26,960
1985 Suç Oyuncu 7.5 324
1984 Dram Oyuncu 6.5 62,115

Kujo
1983 Korku Oyuncu 6.0 33,451
1982 Suç Oyuncu 6.4 175
1982 Dram Oyuncu 7.7 43

Cutter'ın Yolu
1981 Suç Oyuncu 6.9 4,342
1980 Biyografi Oyuncu 6.7 10,458

Orada Olmak
1979 Komedi Oyuncu 8.0 59,466
1979 Aksiyon Oyuncu 4.0 898
1979 Komedi Oyuncu 6.0 13,833
1979 Komedi Oyuncu 6.0 720

Eve Dönüş
1978 Dram Oyuncu 7.3 10,980

Büyük Çarşamba
1978 Komedi Oyuncu 7.3 5,369

Sihirbaz Dev Adam
1978 Aksiyon Oyuncu 7.0 10,348
1977 Dram Oyuncu 7.3 1,433
Dizi Altyazıları
Vikings (11,569) The Punisher (5,473) True Detective (3,538) Supernatural (3,068) The Big Bang Theory (3,054) Luther (2,438) Gotham (2,151) The Blacklist (1,625) Star Trek: Discovery (1,556) Project Blue Book (1,549)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019