Giriş Kayıt
Lee Aaron Rosen

Lee Aaron Rosen


Oyuncu, Görsel Efekt

Lee Aaron Rosen, oyuncu, görsel efekt.

Er Ryan'ı Kurtarmak (1998) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Lee Rosen
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 5.2 1,274
2014 Belgesel Çeşitli 7.3 285
2004 Aksiyon Oyuncu 9.4 29,474
2004 Dram Oyuncu 5.5 268
2003 Aksiyon Görsel Efekt 9.1 8,412

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,067,892
Dizi Altyazıları
Vikings (4,218) Arrow (2,915) The Flash (2,533) Supernatural (1,730) Titans (1,699) Doctor Who (1,592) Outlander (1,450) The Big Bang Theory (1,197) The Gifted (1,145) La Casa de Papel (1,101)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018