Giriş Kayıt
Clinton Rosemond

Clinton Rosemond (83)


Oyuncu

Clinton Rosemond, 01 Kasım 1882 Seneca City, Güney Carolina, ABD doğumlu oyuncu.

(1943) Bir Zombiyle Yürüdüm. (1943), (1932) The Mask of Fu Manchu (1932), (1941) Blossoms in the Dust (1941), (1937) They Won't Forget (1937) gibi yapımlarla biliniyor.

Clinton Rosemond, 10 Mart 1966 tarihinde (83 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 01 Kasım 1882
Ölüm Tarihi: 10 Mart 1966
Doğum Yeri: Seneca City, Güney Carolina, ABD
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İlâhlar Konuşuyor
1953 71 Müzikal Oyuncu 6.6 69
1946 64 Müzikal Oyuncu 6.6 202
1943 61 Dram Oyuncu 7.0 699
1943 61 Romantik Oyuncu 6.4 489

Bir Zombiyle Yürüdüm.
1943 61 Korku Oyuncu 7.2 9,705
1943 61 Müzikal Oyuncu 7.2 2,440
1942 60 Biyografi Oyuncu 7.7 12,853
1941 59 Western Oyuncu 5.8 627
1941 59 Biyografi Oyuncu 7.0 1,531
1940 58 Aksiyon Oyuncu 6.3 2,813
1940 58 Western Oyuncu 6.9 2,107
1939 57 Dram Oyuncu 6.9 1,595
1939 57 Dram Oyuncu 6.5 263
1938 56 Dram Oyuncu 5.9 284
1937 55 Dram Oyuncu 7.3 1,334
1936 54 Dram Oyuncu 7.0 705
1932 50 Dram Oyuncu 6.7 933
1932 50 Macera Oyuncu 6.4 2,781
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (381,324) Chernobyl (24,776) The Big Bang Theory (6,402) Killing Eve (2,871) The 100 (2,304) The Blacklist (1,957) Vikings (1,647) Shingeki no kyojin (1,386) Breaking Bad (1,359) The Flash (1,235)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019