Giriş Kayıt
Peter Pamela Rose

Peter Pamela Rose


Casting, Oyuncu

Peter Pamela Rose, casting, oyuncu.

Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Casting 6.6 6,641
2017 Dram Casting 7.1 10,895
2017 Biyografi Casting 6.3 8,584
2017 Komedi Casting 8.0 2,263
2016 Suç Casting 7.6 5,095
2015 Komedi Çeşitli 7.3 2,475
2015 Biyografi Casting 7.5 66,311

Kirli Para
2014 Suç Çeşitli 7.1 127,991

Seçilmiş
2014 Dram Casting 6.5 102,105
2014 Dram Casting 8.0 31,081
2014 Korku Çeşitli 5.9 6,116
2014 Dram Çeşitli 6.2 2,270
2014 Macera Casting
Çeşitli
6.5 6,407
2014 Animasyon Oyuncu 6.3 69,120
2014 Aksiyon Çeşitli 7.0 227,797
2014 Oyuncu 5.5 2,076
2014 Dram Çeşitli 7.4 4,695

Buraya Kadar
2013 Komedi Çeşitli 6.6 350,723

Başvuru: Kabul
2013 Komedi Çeşitli 5.7 31,252

Doğal Kahramanlar
2013 Animasyon Oyuncu
Çeşitli
6.7 93,496
2013 Komedi Çeşitli 6.1 176
2013 Suç Casting
Çeşitli
8.4 67,606

Timothy Green'in Sıradışı Yaşamı
2012 Komedi Çeşitli 6.6 41,774

Buz Devri 4 : Kıtalar Ayrılıyor
2012 Animasyon Oyuncu
Çeşitli
6.6 167,798
2012 Dram Çeşitli 7.7 15,385

Sevimli Kedi İş Başında
2011 Animasyon Oyuncu 4.7 1,548

Yılbaşı Gecesi
2011 Komedi Çeşitli 5.7 74,268
2011 Aksiyon Çeşitli 5.3 4,135

Yaman Çelişki
2011 Komedi Çeşitli 5.3 47,340
2011 Dram Çeşitli 7.9 105,566

Siyah Kuğu
2010 Dram Çeşitli 8.0 626,516

Sabah Neşesi
2010 Komedi Çeşitli 6.5 65,205

Ye Dua Et Sev
2010 Dram Çeşitli 5.7 74,315

Ajan Salt
2010 Aksiyon Çeşitli 6.4 271,105

Dürüst Oyun
2010 Biyografi Çeşitli 6.8 42,603

Uzaklara Gidelim
2009 Komedi Çeşitli 7.1 49,009
2009 Macera Çeşitli 5.8 11,082

Melekler ve Şeytanlar
2009 Gizem Çeşitli 6.7 244,697
2009 Komedi Çeşitli 7.1 17,644

Marley ve Ben
2008 Komedi Çeşitli 7.1 132,054

Mistik Olay
2008 Dram Çeşitli 5.0 180,777
2008 Macera Çeşitli 4.3 14,320

Benimle Evlenir Misin?
2008 Komedi Çeşitli 6.1 140,249

Kesişen Yollar
2007 Suç Oyuncu 6.7 20,514

Amerikan Gangsteri
2007 Biyografi Çeşitli 7.8 356,960

Manhattan'da sihir
2007 Animasyon Çeşitli 7.1 160,770

Kör Randevu
2007 Komedi Çeşitli 5.9 794

Şeytan Marka Giyer
2006 Komedi Çeşitli 6.9 326,520

Benimle Dans Et
2006 Suç Çeşitli 6.5 101,828

Fedai
2006 Aksiyon Çeşitli 6.1 45,163

Hollywood Ülkesi
2006 Biyografi Çeşitli 6.5 31,024

Kutup Macerası
2006 Macera Çeşitli 7.3 54,811
2006 Komedi Çeşitli 6.4 24,773

Vahşi Doğa
2006 Animasyon Oyuncu 5.3 21,405
2006 Dram Çeşitli 5.8 19,180

Meraklı Maymun
2006 Animasyon Çeşitli 6.5 14,089

Uçuş Planı
2005 Aksiyon Çeşitli 6.3 139,871
2005 Biyografi Çeşitli 8.0 162,998

Bay Mükemmel
2005 Komedi Çeşitli 5.5 26,027

Kriminal
2005 Suç Çeşitli 8.1 131,062

Gelmedik mi Hâlâ?
2005 Macera Çeşitli 4.6 25,863
2004 Komedi Çeşitli 5.0 69,363

Stepford Kadınları
2004 Komedi Çeşitli 5.3 54,527

Mona Lisa Gülüşü
2003 Dram Çeşitli 6.5 69,177

Dayanılmaz Zulüm
2003 Komedi Çeşitli 6.3 83,597

Zirveye Tırmanış
2003 Komedi Çeşitli 5.2 23,373

Guru
2002 Komedi Çeşitli 5.4 14,200

Sekreter
2002 Komedi Çeşitli 7.0 75,464

Tanıdığım İnsanlar
2002 Suç Çeşitli 5.5 10,493

Tenenbaum Ailesi
2001 Komedi Çeşitli 7.6 238,582

Akıl Oyunları
2001 Biyografi Çeşitli 8.2 739,050
2001 Komedi Çeşitli 6.0 551

Amerikan Sapığı
2000 Suç Çeşitli 7.6 414,957

Blair Cadısı 2: Gölgelerin Dili
2000 Korku Çeşitli 4.0 32,984

Beni Terk Eder Misin
2000 Komedi Çeşitli 5.2 3,451

Aşağıdakiler
2000 Romantik Çeşitli 4.9 13,306
2000 Komedi Çeşitli 6.2 12,310

Altıncı His
1999 Dram Çeşitli 8.1 815,973

Şampiyonların Kahvaltısı
1999 Komedi Çeşitli 4.6 7,233

Çatlak Yönetmen
1999 Komedi Çeşitli 6.4 61,445
1999 Dram Çeşitli 6.8 12,008

Astronotun Karısı
1999 Dram Çeşitli 5.3 49,594
1999 Komedi Çeşitli 6.4 8,114

Okyanus Kadar Derin
1999 Dram Çeşitli 6.4 11,680
1999 Komedi Çeşitli 5.3 12,393

Annem Uğruna
1998 Dram Çeşitli 7.0 10,342
1998 Komedi Çeşitli 6.7 11,000
1995 Komedi Oyuncu 7.0 3,306
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,821) Supernatural (4,118) The Big Bang Theory (2,783) The Flash (2,457) Better Call Saul (2,076) Shameless (2,057) Arrow (1,827) A Discovery of Witches (1,454) Titans (1,358) La Casa de Papel (1,138)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018