Giriş Kayıt
Helen Rose

Helen Rose (81)


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü

Helen Bromberg, 02 Şubat 1904 Chicago, Illinois, ABD doğumlu kostüm tasarımcısı, kostümcü.

Yüksek Sosyete (1956), Mogambo (1953), Vizonlu Venüs (1960), Uslanmam (1949) gibi yapımlarla biliniyor.

Helen Rose, 09 Kasım 1985 tarihinde (81 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Helen Bromberg
Doğum Tarihi: 02 Şubat 1904
Ölüm Tarihi: 09 Kasım 1985
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1968 64 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.0 510
1961 57 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.3 1,184
1961 57 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.7 753

Vizonlu Venüs
1960 56 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.4 5,002
1960 56 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.1 673

Kime Niyet
1959 55 Komedi Kostüm Tasarımcısı 4.9 198

Parlayan Süngüler
1959 55 Dram Kostüm Bölümü 5.9 2,569
1959 55 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.7 617

Kızgın Damdaki Kedi
1958 54 Dram Kostüm Bölümü 8.1 38,935
1958 54 Western Kostüm Bölümü 6.6 1,151
1958 54 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.1 2,373
1958 54 Savaş Kostüm Tasarımcısı 6.5 1,620
1958 54 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.9 1,112
1957 53 Dram Kostüm Bölümü 6.3 204

Koruyucu Melekler
1957 53 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.8 559
1957 53 Suç Kostüm Bölümü 6.2 231
1957 53 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.9 3,169

Ask arzulari
1957 53 Komedi Kostüm Tasarımcısı
Çeşitli
6.8 3,566

İnsan Avcıları
1957 53 Dram Kostüm Bölümü 6.6 798
1956 52 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.5 1,968
1956 52 Dram Kostüm Bölümü 7.3 1,938
1956 52 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.1 263
1956 52 Dram Kostüm Bölümü 6.8 757

Yüksek Sosyete
1956 52 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.0 12,037
1956 52 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.0 282

Las Vegas Kumarbazı
1956 52 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.1 581
1955 51 Müzikal Kostüm Tasarımcısı 6.5 1,098
1955 51 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 7.4 1,646
1955 51 Macera Kostüm Bölümü 5.9 772
1955 51 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.4 2,045
1955 51 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.1 2,488
1955 51 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.4 1,272
1955 51 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 7.2 3,174
1955 51 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 6.9 717

İhtiras Halkası
1954 50 Dram Kostüm Bölümü 7.4 3,079
1954 50 Macera Kostüm Bölümü 6.0 1,054
1954 50 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.2 2,917

Rapsodi
1954 50 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.3 790

Talebe Prens
1954 50 Müzikal Kostüm Tasarımcısı 6.7 675

Yeni İlahlar
1954 50 Müzikal Kostüm Tasarımcısı 5.8 285
1954 50 Kara Film Kostüm Tasarımcısı 6.8 747
1954 50 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.4 308
1954 50 Müzikal Kostüm Tasarımcısı 5.9 342
1954 50 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.1 3,566
1953 49 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.3 473
1953 49 Western Kostüm Tasarımcısı 6.7 2,098
1953 49 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.3 475
1953 49 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.7 583
1953 49 Müzikal Kostüm Tasarımcısı 6.4 498

Yaralı Gönül
1953 49 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.4 960
1953 49 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.7 6,604

Latin Aşıklar
1953 49 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.4 344
1953 49 Komedi Kostüm Tasarımcısı
Kostüm Bölümü
6.0 1,448

Zafer Yarışı
1953 49 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.3 725

Kanlı Aşk
1953 49 Müzikal Kostüm Tasarımcısı 5.3 210
1953 49 Suç Kostüm Bölümü 6.8 1,434
1953 49 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.0 916
1952 48 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 6.6 1,091
1952 48 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.0 916
1952 48 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.9 109
1952 48 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.9 396
1952 48 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.2 724
1951 47 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.6 2,982
1951 47 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.6 319
1951 47 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.8 839
1951 47 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.1 496
1951 47 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.8 302
1951 47 Dram Kostüm Bölümü 6.7 489
1951 47 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.7 4,086

Kanlı Yarış
1950 46 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.3 738
1950 46 Müzikal Kostüm Tasarımcısı 5.9 308

Aşk Uyanıyor
1950 46 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.9 660
1950 46 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.0 301
1950 46 Dram Kostüm Bölümü 6.3 712

Şen Yıldızlar
1950 46 Müzikal Kostüm Bölümü 7.2 3,130
1950 46 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 7.0 1,371
1950 46 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 7.0 3,803
1950 46 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.6 340

Doğu Tarafı, Batı Tarafı
1949 45 Suç Kostüm Tasarımcısı
Kostüm Bölümü
6.9 1,572

Denizciler Geliyor
1949 45 Komedi Kostüm Bölümü 7.6 14,063
1949 45 Biyografi Kostüm Bölümü 7.2 2,301

Gençlerin Sevgilisi
1949 45 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.8 2,772

Uslanmam
1949 45 Gerilim Kostüm Tasarımcısı 7.5 3,739
1948 44 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.6 948
1948 44 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.8 614
1948 44 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.6 318
1947 43 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.8 2,114
1946 42 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 6.5 1,806
1946 42 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.7 410
1946 42 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.1 2,999

Güzeller Revüsü
1945 41 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.6 2,531
1943 39 Müzikal Kostüm Tasarımcısı 7.3 1,626
1943 39 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.8 355
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,663) Supernatural (4,015) The Big Bang Theory (2,698) The Flash (2,406) Better Call Saul (1,991) Shameless (1,972) Arrow (1,801) A Discovery of Witches (1,350) Titans (1,289) Manifest (1,108)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018