Giriş Kayıt
Helen Rose

Helen Rose (81)


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü

Helen Bromberg, 02 Şubat 1904 Chicago, Illinois, ABD doğumlu kostüm tasarımcısı, kostümcü.

Yüksek Sosyete (1956), Mogambo (1953), Vizonlu Venüs (1960), Royal Wedding (1951) gibi yapımlarla biliniyor.

Helen Rose, 09 Kasım 1985 tarihinde (81 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Helen Bromberg
Doğum Tarihi: 02 Şubat 1904
Ölüm Tarihi: 09 Kasım 1985
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1968 64 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.0 445
1961 57 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.3 1,150
1961 57 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.7 640

Vizonlu Venüs
1960 56 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.4 4,835
1960 56 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.1 625

Kime Niyet
1959 55 Komedi Kostüm Tasarımcısı 4.9 184

Parlayan Süngüler
1959 55 Dram Kostüm Bölümü 5.9 2,525
1959 55 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.7 554

Kızgın Damdaki Kedi
1958 54 Dram Kostüm Bölümü 8.1 38,531
1958 54 Western Kostüm Bölümü 6.6 1,013
1958 54 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.1 2,304
1958 54 Savaş Kostüm Tasarımcısı 6.4 1,490
1958 54 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.0 1,009
1957 53 Dram Kostüm Bölümü 6.3 168

Koruyucu Melekler
1957 53 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.8 535
1957 53 Suç Kostüm Bölümü 6.2 178
1957 53 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.9 3,113

Ask arzulari
1957 53 Komedi Kostüm Tasarımcısı
Çeşitli
6.8 3,392

İnsan Avcıları
1957 53 Dram Kostüm Bölümü 6.6 693
1956 52 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.5 1,909
1956 52 Dram Kostüm Bölümü 7.3 1,863
1956 52 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.1 234
1956 52 Dram Kostüm Bölümü 6.8 744

Yüksek Sosyete
1956 52 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.0 11,934
1956 52 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.0 238

Las Vegas Kumarbazı
1956 52 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.0 518
1955 51 Müzikal Kostüm Tasarımcısı 6.5 1,025
1955 51 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 7.4 1,590
1955 51 Macera Kostüm Bölümü 6.0 654
1955 51 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.4 2,013
1955 51 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.1 2,427
1955 51 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.4 1,186
1955 51 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 7.2 3,077
1955 51 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 6.9 717

İhtiras Halkası
1954 50 Dram Kostüm Bölümü 7.4 2,994
1954 50 Macera Kostüm Bölümü 6.0 996
1954 50 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.2 2,830

Rapsodi
1954 50 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.3 727

Talebe Prens
1954 50 Müzikal Kostüm Tasarımcısı 6.7 675

Yeni İlahlar
1954 50 Müzikal Kostüm Tasarımcısı 5.8 285
1954 50 Kara Film Kostüm Tasarımcısı 6.8 684
1954 50 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.4 249
1954 50 Müzikal Kostüm Tasarımcısı 6.0 314
1954 50 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.1 3,566
1953 49 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.3 435
1953 49 Western Kostüm Tasarımcısı 6.7 1,899
1953 49 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.4 453
1953 49 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.7 490
1953 49 Müzikal Kostüm Tasarımcısı 6.4 486

Yaralı Gönül
1953 49 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.3 925
1953 49 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.7 6,101

Latin Aşıklar
1953 49 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.4 336
1953 49 Komedi Kostüm Tasarımcısı
Kostüm Bölümü
6.0 1,285

Zafer Yarışı
1953 49 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.3 714

Kanlı Aşk
1953 49 Müzikal Kostüm Tasarımcısı 5.3 182
1953 49 Suç Kostüm Bölümü 6.8 1,208
1953 49 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.0 799
1952 48 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 6.6 951
1952 48 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.0 890
1952 48 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.0 85
1952 48 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.9 396
1952 48 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.2 646
1951 47 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.6 2,927
1951 47 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.6 319
1951 47 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.8 760
1951 47 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.1 496
1951 47 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.8 285
1951 47 Dram Kostüm Bölümü 6.6 425
1951 47 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.7 4,030

Kanlı Yarış
1950 46 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.3 631
1950 46 Müzikal Kostüm Tasarımcısı 5.9 308

Aşk Uyanıyor
1950 46 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.0 642
1950 46 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.1 261
1950 46 Dram Kostüm Bölümü 6.3 634
1950 46 Müzikal Kostüm Bölümü 7.2 3,082
1950 46 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 7.0 1,353
1950 46 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 7.0 3,770
1950 46 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.6 340

Doğu Tarafı, Batı Tarafı
1949 45 Suç Kostüm Tasarımcısı
Kostüm Bölümü
6.9 1,534

Denizciler Geliyor
1949 45 Komedi Kostüm Bölümü 7.6 13,925
1949 45 Biyografi Kostüm Bölümü 7.2 2,216

Gençlerin Sevgilisi
1949 45 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.8 2,749

Uslanmam
1949 45 Gerilim Kostüm Tasarımcısı 7.5 3,537
1948 44 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.6 929
1948 44 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.8 521
1948 44 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.5 257
1947 43 Komedi Kostüm Tasarımcısı 8.0 1,957
1946 42 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 6.5 1,629
1946 42 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.7 347
1946 42 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.1 2,927

Güzeller Revüsü
1945 41 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.6 2,454
1943 39 Müzikal Kostüm Tasarımcısı 7.3 1,469
1943 39 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.9 323
Dizi Altyazıları
The 100 (2,691) Castle Rock (2,181) La casa de papel (1,790) Vikings (961) The Sinner (946) Better Call Saul (882) Westworld (818) Friends (791) Black Mirror (762) Supernatural (718)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018