Giriş Kayıt
George Rose

George Rose (68)


Oyuncu

George Rose, 19 Şubat 1920 Bicester, Oxfordshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

A New Leaf (1971), The Pirates of Penzance (1983), The Flesh and the Fiends (1960), Jack the Ripper (1959) gibi yapımlarla biliniyor.

George Rose, 05 Mayıs 1988 tarihinde (68 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 19 Şubat 1920
Ölüm Tarihi: 05 Mayıs 1988
Doğum Yeri: Bicester, Oxfordshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1983 63 Komedi Oyuncu 7.2 2,903
1978 Dram Oyuncu 8.1 3,989
1973 53 Aile Oyuncu 6.2 428
1971 Biyografi Oyuncu 7.7 486
1971 51 Komedi Oyuncu 7.4 4,047
1969 49 Aile Oyuncu 6.5 271
1966 46 Dram Oyuncu 6.6 2,366
1961 41 Oyuncu 7.1 450
1960 40 Korku Oyuncu 7.1 1,296
1959 39 Suç Oyuncu 6.2 534

Şeytanın Talebesi
1959 39 Komedi Oyuncu 7.3 1,846

Unutulmaz Gece - Titanik
1958 38 Aksiyon Oyuncu 7.9 12,099

Kırmızı Şövalye
1958 38 Dram Oyuncu 7.2 1,192
1957 37 Komedi Oyuncu 6.2 81
1957 37 Dram Oyuncu 6.8 231
1956 36 Biyografi Oyuncu 7.3 2,008
1956 36 Dram Oyuncu 7.2 480
1956 36 Oyuncu 6.5 307
1955 35 Gizem Oyuncu 7.2 739
1954 34 Suç Oyuncu 6.8 679
1953 33 Suç Oyuncu 6.8 126
1953 33 Suç Oyuncu 6.2 263
1952 32 Komedi Oyuncu 7.0 385
Film Altyazıları
Bohemian Rhapsody (6,129) The Girl in the Spider's Web (5,611) Hunter Killer (2,802) A Star Is Born (1,796) Bumblebee (1,656) Close (1,497) The Favourite (1,172) IO (1,109) Venom (1,107) First Man (982)
Dizi Altyazıları
True Detective (7,770) Vikings (6,226) The Punisher (2,770) Shameless (2,556) The Big Bang Theory (2,244) Supernatural (2,072) Outlander (2,008) Gotham (1,495) Arrow (1,352) Black Mirror (1,344)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019