Giriş Kayıt
Hayden Rorke

Hayden Rorke (76)


Oyuncu

William Henry Rorke, 22 Ekim 1910 Brooklyn, New York, ABD doğumlu oyuncu.

I Dream of Jeannie (1965), The Night Walker (1964), Project Moon Base (1953), (1959) Yastık Sohbeti (1959) gibi yapımlarla biliniyor.

Hayden Rorke, 19 Ağustos 1987 tarihinde (76 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: William Henry Rorke
Doğum Tarihi: 22 Ekim 1910
Ölüm Tarihi: 19 Ağustos 1987
Doğum Yeri: Brooklyn, New York, ABD
Burcu: Terazi
Boyu: 1.8 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1977 Dram Oyuncu 8.1 390
1975 65 Dram Oyuncu 7.8 1,259

Kadın Polis
1974 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,428

Maymun Aklı
1971 61 Aile Oyuncu 6.0 1,525
1965 Komedi Oyuncu 7.5 11,424
1964 54 Dram Oyuncu 6.1 125
1964 54 Biyografi Oyuncu 6.8 3,080

Sevişenler
1964 54 Dram Oyuncu 6.1 296
1964 54 Korku Oyuncu 6.4 1,497
1963 53 Komedi Oyuncu 7.0 4,341
1963 53 Dram Oyuncu 7.1 2,227
1961 51 Dram Oyuncu 6.6 867

Elmacı Kadın
1961 51 Komedi Oyuncu 7.3 5,417
1961 51 Dram Oyuncu 6.8 854
1961 Dram Oyuncu 7.1 621
1961 51 Komedi Oyuncu 6.6 694

Sisli Geceler
1960 50 Gerilim Oyuncu 6.8 4,122

Hedef Yıldızlar
1960 50 Biyografi Oyuncu 6.2 159

Yastık Sohbeti
1959 49 Komedi Oyuncu 7.5 14,086
1959 Komedi Oyuncu 8.3 181
1959 Komedi Oyuncu 7.8 85
1957 47 Suç Oyuncu 6.2 243
1957 Suç Oyuncu 8.2 4,252
1957 Dram Oyuncu 8.6 127

Her Şey Senin İçin
1955 45 Dram Oyuncu 7.7 11,900
1955 45 Biyografi Oyuncu 6.6 194
1954 44 Western Oyuncu 6.5 695
1954 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,462
1954 44 Komedi Oyuncu 6.1 584
1953 43 Komedi Oyuncu 6.5 179

Zincirli Köle
1953 43 Dram Oyuncu 6.8 8,323
1953 43 Bilim-Kurgu Oyuncu 2.9 876
1953 43 Aksiyon Oyuncu 6.4 601
1953 43 Dram Oyuncu 6.9 951
1953 43 Komedi Oyuncu 5.8 175
1953 43 Macera Oyuncu 6.1 133
1952 42 Komedi Oyuncu 5.7 380
1952 42 Aksiyon Oyuncu 7.0 968
1952 42 Western Oyuncu 5.9 118
1952 42 Komedi Oyuncu 7.2 1,736
1951 41 Komedi Oyuncu 6.6 3,115
1951 41 Macera Oyuncu 6.7 570

Paris'te Bir Amerikalı
1951 41 Müzikal Oyuncu 7.2 27,519
1951 41 Müzikal Oyuncu 6.0 362

Kıyamet Kopunca
1951 41 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.7 6,339
1951 41 Komedi Oyuncu 6.7 357
1951 41 Komedi Oyuncu 6.4 357
1951 41 Dram Oyuncu 6.3 121
1951 41 Macera Oyuncu 6.0 200
1950 40 Biyografi Oyuncu 6.9 526
1950 40 Macera Oyuncu 6.6 1,620
1950 Komedi Oyuncu 8.5 1,096
1949 39 Macera Oyuncu 6.8 1,061
1949 Macera Oyuncu 7.9 1,764
1949 39 Suç Oyuncu 6.9 919
1943 33 Komedi Oyuncu 6.0 885
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019