Giriş Kayıt
Eric Rophe

Eric Rophe (59)


Sesler, Oyuncu

Eric Rophe, 17 Ekim 1959 Paris, Fransa doğumlu sesler, oyuncu.

Braquo (2009), Darling (2007), Les héroïnes du mal (1979), Cinler (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Ekim 1959
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Diğer Bir İsmi: Eric Rophé
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 57 Dram Sesler 5.8 324
2015 Biyografi Sesler 6.4 49

Bir Kadının Gözyaşı
2012 53 Dram Sesler 6.1 3,353

Cinler
2010 51 Aksiyon Sesler 5.1 794
2009 Suç Sesler 8.0 3,117
2008 49 Komedi Sesler 5.5 154
2008 49 Dram Sesler 6.4 124
2007 48 Biyografi Sesler 6.5 1,332
2007 48 Macera Sesler 6.6 1,565
2005 Suç Sesler 8.5 4,027
1998 39 Sesler 6.9 88

İsa'nın Hayatı
1997 38 Dram Sesler 7.0 2,175
1992 Komedi Sesler 6.4 90
1988 29 Fantastik Sesler 2.1 12
1979 20 Sesler 5.5 518
1968 9 Suç Oyuncu 6.2 1,694
Film Altyazıları
Hunter Killer (8,809) A Star Is Born (5,052) Bohemian Rhapsody (2,955) Keepers (2,550) Suspiria (2,219) Museo (1,754) Ashes in the Snow (1,436) Revenger (1,217) First Man (1,155) Venom (1,112)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,696) Vikings (6,025) The Flash (2,006) Luther (1,985) The Big Bang Theory (1,431) The Blacklist (1,425) Black Mirror (1,344) Friends (1,139) Peaky Blinders (1,126) La casa de papel (1,079)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019