Giriş Kayıt
Peter Roos

Peter Roos


Sesler, Yapım Yöneticisi, Editör

Peter Roos, sesler, yapım yöneticisi, editör.

Diğer Bir İsmi: Peter Ruse
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Animasyon Editör
Yapım Yöneticisi
Sesler
8.3 32,186
1996 Aile Sesler 6.6 238
1994 Dram Sesler 6.1 137

Street Fighter 2: The Animated Movie
1994 Animasyon Yapım Yöneticisi 7.3 7,246
1994 Dram Sesler 6.9 133
1971 Biyografi Sesler 7.7 488
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019