Giriş Kayıt
Don Roos

Don Roos (63)


Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Don Roos, 14 Nisan 1955 New York, ABD doğumlu senarist, yapımcı, yönetmen.

Marley ve Ben (2008), Genç Bekar Bayan Aranıyor (1992), Edebiyat ve Patates Turtası Derneği (2018), The Opposite of Sex (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Nisan 1955
Doğum Yeri: New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Donald P. Roos | Donald Paul Roos
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Edebiyat ve Patates Turtası Derneği
2018 63 Dram Senarist 7.4 19,517
2018 63 Oyuncu 8.2 46
2017 Dram Yapımcı 5.4 1,756
2016 Komedi Yapımcı 8.7 71,780
2016 Senarist 7.1 27
2011 Komedi Yönetmen
Senarist
6.6 3,873
2010 Belgesel Yapımcı 8.1 1,179

Diğer Kadın
2009 54 Dram Yönetmen
Senarist
6.4 17,590

Tıkanma
2008 53 Komedi 6.5 30,322

Marley ve Ben
2008 53 Komedi Senarist 7.1 134,262
2008 53 Komedi 4.8 843
2008 Komedi Yönetmen
Senarist
7.4 1,864

Mutlu Sonlar
2005 50 Komedi Yönetmen
Senarist
6.4 8,640
2001 46 Belgesel Oyuncu 5.9 290
2001 46 Komedi Yapımcı 6.5 4,259

Bir Şans Daha
2000 45 Dram Yönetmen
Senarist
5.7 19,037
1998 43 Komedi Senarist
Yönetmen
6.5 19,262

Şeytanca
1996 41 Dram Senarist 5.4 12,335

Erkek Yok, Problem Yok
1995 40 Komedi Yapımcı
Senarist
6.4 10,976
1992 37 Dram Senarist
Yapımcı
6.7 3,302

Genç Bekar Bayan Aranıyor
1992 37 Dram Senarist 6.3 28,249
1987 Dram Senarist
Çeşitli
6.2 701
1986 Aksiyon Senarist 5.8 61
1984 Dram Senarist
Çeşitli
6.9 152

Tehlike Çemberi
1979 Aksiyon Senarist
Çeşitli
6.7 4,882
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019