Giriş Kayıt
Ted Rooney

Ted Rooney


Oyuncu

Ted Rooney, oyuncu.

Last Seen in Idaho (2018), Hücre Sayımı (2012), (2001) Orada Olmayan Adam (2001), (2012) Kayıp (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.99 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 6.5 568
2018 Suç Oyuncu 5.9 571
2018 Dram Oyuncu    
2018 Gerilim Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu 5.5 94

Yaban
2014 Macera Oyuncu 7.1 110,221

Yeni Yıl Köpekleri 2: Noel Köpecikleri
2012 Macera Oyuncu 5.2 1,006
2012 Dram Oyuncu 5.2 44
2012 Aksiyon Oyuncu 4.1 335

Kayıp
2012 Dram Oyuncu 5.9 39,509

Hücre Sayımı
2012 Korku Oyuncu 3.8 649
2011 Dram Oyuncu 5.2 70
2011 Dram Oyuncu 7.8 102,405
2010 Suç Oyuncu 8.6 159,986

Kıskanç
2004 Komedi Oyuncu 4.8 28,717

Sürüsüne Bereket
2003 Komedi Oyuncu 5.9 87,083
2003 Dram Oyuncu 8.5 40,306

Kan Borcu
2002 Aksiyon Oyuncu 6.4 39,479
2002 Komedi Oyuncu 3.3 20,648

Seni Koca Yalancı
2002 Macera Oyuncu 5.4 32,663

Orada Olmayan Adam
2001 Suç Oyuncu 7.6 97,400

Bu Nasıl Sarışın
2001 Komedi Oyuncu 6.3 165,759

Ölümcül Örümcek
2001 Korku Oyuncu 4.3 2,065
2001 Animasyon Oyuncu 4.7 15,852

Gilmore Girls 6
2000 Komedi Oyuncu 8.2 86,997
2000 Dram Oyuncu 5.8 3,488

Çakmaktaşlar Rock Vegas'ta
2000 Komedi Oyuncu 3.6 19,323

Roswell 1
1999 Dram Oyuncu 7.5 25,317

Çılgın Fanatikler
1996 Komedi Oyuncu 5.2 9,164

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.8 46,354
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,181) Black Mirror (1,796) The Big Bang Theory (1,741) Swamp Thing (1,732) The 100 (1,629) Shingeki no kyojin (1,621) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,315) Vikings (1,313)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019