Giriş Kayıt
Abram Room

Abram Room (75)


Yönetmen, Senarist

Abram Matveyevich Room, 28 Haziran 1894 Vilnius, Lithuania, Rusyan Empire [bugünkü Lithuania] doğumlu yönetmen, senarist.

Tretya meshchanskaya (1927) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Abram Matveyevich Room
Doğum Tarihi: 28 Haziran 1894
Doğum Yeri: Vilnius, Lithuania, Rusyan Empire [bugünkü Lithuania]
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1970 Dram Yönetmen
Senarist
7.6 35
1957 63 Bilim-Kurgu Yönetmen 5.2 55
1934 40 Dram Yönetmen 6.9 166
1929 35 Dram Yönetmen 6.9 167
1927 33 Komedi Yönetmen
Senarist
7.5 952
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019