Giriş Kayıt
Victor Romito

Victor Romito (61)


Oyuncu, Dublör

Victor Raoul Romito, 11 Mart 1908 İtalya doğumlu oyuncu, dublör.

Kazablanka (1942) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Victor Raoul Romito
Doğum Tarihi: 11 Mart 1908
Doğum Yeri: İtalya
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1976 Suç Oyuncu 5.4 792
1970 Macera Oyuncu 7.7 1,452

Altın Avcıları
1969 61 Komedi Dublör
Oyuncu
6.6 10,866
1969 61 Aile Oyuncu 6.1 3,701
1968 60 Suç Oyuncu 6.6 2,855
1967 59 Komedi Oyuncu 4.4 291
1967 59 Dram Oyuncu 6.6 1,088

Görevimiz Tehlike
1966 Aksiyon Oyuncu 8.0 6,782
1966 58 Western Oyuncu
Dublör
7.0 6,510

Dünyayı Kurtaran Adam
1966 58 Aksiyon Oyuncu 6.5 5,402
1966 Aksiyon Oyuncu 7.5 16,269
1965 57 Komedi Oyuncu 6.7 3,038
1965 57 Komedi Oyuncu 6.0 1,337
1965 57 Western Oyuncu 5.9 283

Serap
1965 57 Gizem Oyuncu 7.4 3,684
1964 56 Komedi Oyuncu 7.7 2,660

4 Teksaslı
1963 55 Western Oyuncu 5.6 2,715
1963 55 Komedi Oyuncu 5.8 736

Batının Zaferi
1962 54 Western Oyuncu
Dublör
7.1 16,616

Alkatraz Kuşçusu
1962 54 Biyografi Oyuncu 7.8 14,245

Mahşerin 4 Atlısı
1962 54 Dram Oyuncu 6.7 1,753

Alaska Fedaileri
1960 52 Komedi Oyuncu 7.0 6,171

Soyguncular
1960 52 Komedi Oyuncu 6.6 17,901
1960 Suç Oyuncu 8.3 1,027
1960 52 Suç Oyuncu 6.6 1,058
1959 Aksiyon Oyuncu 7.4 6,783

Sevgili Teyze
1958 50 Komedi Oyuncu 8.0 9,303

Korsan
1958 50 Macera Oyuncu 6.6 2,004
1958 50 Oyuncu 6.3 632
1958 50 Dram Oyuncu 7.4 2,482

Siyah Orkide
1958 50 Dram Oyuncu 6.7 769
1957 Western Oyuncu 8.5 1,962
1957 49 Biyografi Oyuncu 5.1 220
1957 Macera Oyuncu 8.3 2,604
1957 49 Biyografi Oyuncu 6.3 577
1957 49 Biyografi Oyuncu 7.1 262
1956 48 Dram Oyuncu 5.9 393

On Emir
1956 48 Macera Oyuncu
Dublör
7.9 56,059
1956 48 Dram Oyuncu 6.8 989

Yüksek Sosyete
1956 48 Komedi Oyuncu 7.0 12,255
1955 47 Suç Dublör 6.5 344

Benim 3 melegim
1955 47 Komedi Oyuncu 7.5 7,144
1954 46 Komedi Oyuncu 6.1 563
1953 45 Komedi Oyuncu 6.7 392
1953 45 Dram Oyuncu 7.4 9,195

Sihirli Kılıç
1953 45 Macera Oyuncu 5.7 512

Kanun ve Nizam
1953 45 Western Oyuncu
Dublör
5.9 519
1952 44 Dram Oyuncu 6.9 819
1952 44 Macera Oyuncu 7.0 2,908
1952 44 Macera Oyuncu 5.0 144

Yağmur Altında
1952 44 Komedi Oyuncu 8.3 191,035
1952 44 Suç Oyuncu 6.6 634
1951 43 Komedi Oyuncu 6.6 924
1951 43 Komedi Oyuncu 6.3 70
1951 43 Western Oyuncu 6.5 245
1951 43 Suç Oyuncu 6.7 243
1951 43 Komedi Oyuncu 7.0 4,227
1951 43 Komedi Oyuncu 7.5 1,396

Tarzan ve Esir Kız
1950 42 Aksiyon Oyuncu 5.8 438
1950 42 Komedi Oyuncu 6.2 395
1950 42 Komedi Oyuncu 6.6 396
1949 41 Macera Oyuncu 5.9 95
1949 41 Suç Oyuncu 6.6 1,076
1948 40 Biyografi Oyuncu
Dublör
6.5 2,411
1947 39 Macera Oyuncu 7.3 2,846

Geçmişten Kaçış
1947 39 Dram Oyuncu 8.1 28,342
1947 39 Komedi Oyuncu 6.8 137
1946 38 Biyografi Oyuncu 6.2 2,406
1946 38 Komedi Oyuncu 7.0 387
1945 37 Macera Oyuncu 6.0 234
1945 37 Dram Oyuncu 6.6 1,074
1944 36 Kara Film Oyuncu 6.5 1,190

Haremde Kaybolanlar
1944 36 Komedi Oyuncu 7.0 1,019

Korsan Aşkı
1944 36 Macera Oyuncu
Çeşitli
6.3 573

Operadaki Hayalet
1943 35 Dram Oyuncu 6.5 5,532

Kazablanka
1942 34 Dram Oyuncu 8.5 465,242

Yurttaş Kane
1941 33 Dram Oyuncu 8.4 355,814
1939 31 Dram Oyuncu 6.8 1,561
Dizi Altyazıları
Vikings (8,382) True Detective (6,159) The Punisher (3,995) Supernatural (3,311) The Big Bang Theory (2,986) Gotham (2,302) The Blacklist (1,797) Outlander (1,614) Star Trek: Discovery (1,509) Luther (1,355)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019