Giriş Kayıt
Victor Romito

Victor Romito (61)


Oyuncu, Dublör

Victor Raoul Romito, 11 Mart 1908 İtalya doğumlu oyuncu, dublör.

Kazablanka (1942) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Victor Raoul Romito
Doğum Tarihi: 11 Mart 1908
Doğum Yeri: İtalya
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1976 Suç Oyuncu 5.4 784
1970 Macera Oyuncu 7.8 1,427

Altın Avcıları
1969 61 Komedi Dublör
Oyuncu
6.6 10,719
1969 61 Aile Oyuncu 6.1 3,629
1968 60 Suç Oyuncu 6.6 2,809
1967 59 Komedi Oyuncu 4.4 290
1967 59 Dram Oyuncu 6.6 1,077

Görevimiz Tehlike
1966 Aksiyon Oyuncu 8.0 6,646
1966 58 Western Oyuncu
Dublör
7.0 6,441

Dünyayı Kurtaran Adam
1966 58 Aksiyon Oyuncu 6.5 5,314
1966 Aksiyon Oyuncu 7.5 16,001
1965 57 Komedi Oyuncu 6.7 2,990
1965 57 Komedi Oyuncu 5.9 1,317
1965 57 Western Oyuncu 5.9 281

Serap
1965 57 Gizem Oyuncu 7.4 3,615
1964 56 Komedi Oyuncu 7.7 2,643

4 Teksaslı
1963 55 Western Oyuncu 5.6 2,684
1963 55 Komedi Oyuncu 5.8 733

Batının Zaferi
1962 54 Western Oyuncu
Dublör
7.1 16,452

Alkatraz Kuşçusu
1962 54 Biyografi Oyuncu 7.8 14,113

Mahşerin 4 Atlısı
1962 54 Dram Oyuncu 6.7 1,740

Alaska Fedaileri
1960 52 Komedi Oyuncu 7.0 6,055

Soyguncular
1960 52 Komedi Oyuncu 6.6 17,691
1960 Suç Oyuncu 8.3 1,006
1960 52 Suç Oyuncu 6.6 1,047
1959 Aksiyon Oyuncu 7.4 6,692

Sevgili Teyze
1958 50 Komedi Oyuncu 8.0 9,198

Korsan
1958 50 Macera Oyuncu 6.6 1,983
1958 50 Oyuncu 6.3 615
1958 50 Dram Oyuncu 7.4 2,453

Siyah Orkide
1958 50 Dram Oyuncu 6.7 763
1957 Western Oyuncu 8.5 1,933
1957 49 Biyografi Oyuncu 5.1 217
1957 Macera Oyuncu 8.3 2,564
1957 49 Biyografi Oyuncu 6.3 570
1957 49 Biyografi Oyuncu 7.1 256
1956 48 Dram Oyuncu 5.9 389

On Emir
1956 48 Macera Oyuncu
Dublör
7.9 55,616
1956 48 Dram Oyuncu 6.8 983

Yüksek Sosyete
1956 48 Komedi Oyuncu 7.0 12,088
1955 47 Suç Dublör 6.5 330

Benim 3 melegim
1955 47 Komedi Oyuncu 7.5 7,020
1954 46 Komedi Oyuncu 6.1 542
1953 45 Komedi Oyuncu 6.8 387
1953 45 Dram Oyuncu 7.4 9,114

Sihirli Kılıç
1953 45 Macera Oyuncu 5.7 509

Kanun ve Nizam
1953 45 Western Oyuncu
Dublör
5.9 510
1952 44 Dram Oyuncu 6.9 810
1952 44 Macera Oyuncu 7.0 2,878
1952 44 Macera Oyuncu 5.0 139

Yağmur Altında
1952 44 Komedi Oyuncu 8.3 188,200
1952 44 Suç Oyuncu 6.6 626
1951 43 Komedi Oyuncu 6.6 916
1951 43 Komedi Oyuncu 6.3 70
1951 43 Western Oyuncu 6.5 239
1951 43 Suç Oyuncu 6.8 237
1951 43 Komedi Oyuncu 7.0 4,148
1951 43 Komedi Oyuncu 7.5 1,384

Tarzan ve Esir Kız
1950 42 Aksiyon Oyuncu 5.8 434
1950 42 Komedi Oyuncu 6.2 388
1950 42 Komedi Oyuncu 6.6 392
1949 41 Macera Oyuncu 5.8 94
1949 41 Suç Oyuncu 6.6 1,049
1948 40 Biyografi Oyuncu
Dublör
6.5 2,375
1947 39 Macera Oyuncu 7.3 2,809

Geçmişten Kaçış
1947 39 Dram Oyuncu 8.1 27,955
1947 39 Komedi Oyuncu 6.8 136
1946 38 Biyografi Oyuncu 6.2 2,387
1946 38 Komedi Oyuncu 7.0 376
1945 37 Macera Oyuncu 6.0 221
1945 37 Dram Oyuncu 6.6 1,063
1944 36 Kara Film Oyuncu 6.5 1,162

Haremde Kaybolanlar
1944 36 Komedi Oyuncu 7.0 1,005

Korsan Aşkı
1944 36 Macera Oyuncu
Çeşitli
6.3 568

Operadaki Hayalet
1943 35 Dram Oyuncu 6.5 5,454

Kazablanka
1942 34 Dram Oyuncu 8.5 459,515

Yurttaş Kane
1941 33 Dram Oyuncu 8.4 352,009
1939 31 Dram Oyuncu 6.8 1,549
Dizi Altyazıları
Origin (3,115) Narcos: Mexico (2,701) The Big Bang Theory (1,915) Titans (1,907) Supernatural (1,754) Doctor Who (1,506) The Last Ship (1,243) Outlander (1,179) The Last Kingdom (1,061) La Casa de Papel (927)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018