Giriş Kayıt
Loredana Romito

Loredana Romito (54)


Oyuncu

Loredana Romito, 11 Ocak 1965 Benevento, Campania, İtalya doğumlu oyuncu.

Kürdan Joe (1991) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Ocak 1965
Doğum Yeri: Benevento, Campania, İtalya
Diğer Bir İsmi: Lori Remito
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1991 26 Komedi Oyuncu 5.4 847

Kürdan Joe
1991 26 Komedi Oyuncu 7.2 9,066
1988 23 Dram Oyuncu 4.5 59
1988 23 Korku Oyuncu 3.9 288

Budapeşte Barı
1988 23 Komedi Oyuncu 4.4 562

Geceyarısı Kasabı
1986 21 Korku Oyuncu 5.8 476
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,933) The Flash (2,158) Star Trek: Discovery (2,041) This Is Us (2,015) Vikings (1,141) Arrow (845) The OA (829) American Gods (818) The Blacklist (788) Love, Death & Robots (695)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019