Giriş Kayıt
Joe Romersa

Joe Romersa (62)


Oyuncu, Sesler, Müzisyen

Joseph Michael Romersa, 27 Temmuz 1956 Los Angeles County, California, ABD doğumlu oyuncu, sesler, müzisyen.

Blood: The Last Vampire (2000) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Joseph Michael Romersa
Doğum Tarihi: 27 Temmuz 1956
Doğum Yeri: Los Angeles County, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Joe Michaels | Joseph Romersa
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 59 Komedi Sesler 7.9 8
2012 Aksiyon Sesler 7.0 2,979
2010 Aksiyon Sesler 6.3 195
2009 Aksiyon Müzik 8.0 696
2009 Aksiyon Sesler
Oyuncu
7.9 6,331
2008 Aksiyon Müzik 7.2 1,374

Ghost in the Shell 2.0
2008 52 Animasyon Oyuncu 8.0 12,456
2006 50 Animasyon Oyuncu 8.0 5,735
2004 Aksiyon Çeşitli 7.6 110

Innocence: Ghost in The Shell 2
2004 48 Animasyon Oyuncu 7.6 33,221
2002 Animasyon Oyuncu 8.5 15,766
2001 45 Animasyon Oyuncu 6.7 175
2000 44 Animasyon Oyuncu 6.7 11,233
2000 Animasyon Oyuncu    
1999 Macera Oyuncu 5.9 252
1999 43 Animasyon Oyuncu
Senarist
Yönetmen
6.0 2,236
1999 43 Müzik 5.2 70
1998 Animasyon Oyuncu 8.3 17,034
1998 Animasyon Oyuncu 7.9 3,149
1998 42 Aksiyon Sesler 3.2 526
1998 Animasyon Oyuncu 6.7 131
1997 41 Aksiyon Sesler 6.9 4,817
1997 Animasyon Oyuncu 5.6 229
1996 Animasyon Oyuncu
Çeşitli
8.0 1,115
1996 Animasyon Oyuncu 8.5 15,221
1996 Macera Oyuncu 6.7 101

Ghost In The Shell
1995 39 Animasyon Oyuncu 8.0 112,886
1995 39 Animasyon Oyuncu
Sesler
7.1 992
1995 39 Animasyon Oyuncu 6.0 56
1995 39 Macera Oyuncu 7.9 340
1995 Aksiyon Oyuncu 7.7 1,830
1994 38 Fantastik Sesler 5.2 2,016
1994 38 Animasyon Oyuncu 7.9 3,209

Street Fighter 2: The Animated Movie
1994 38 Animasyon Oyuncu 7.3 7,250
1994 38 Aksiyon Sesler 4.7 1,113
1993 37 Animasyon Oyuncu 7.9 30,989
1993 37 Kısa Metraj Sesler
Oyuncu
7.1 122
1992 36 Kısa Metraj Oyuncu
Sesler
7.1 459
1991 35 Aksiyon Oyuncu 8.1 343
1988 32 Animasyon Oyuncu 8.1 135,104
1987 31 Animasyon Sesler
Oyuncu
7.4 4,327
1987 31 Animasyon Oyuncu 6.5 743
1986 30 Animasyon Oyuncu 7.1 443
1981 25 Animasyon Oyuncu 7.5 698

The Castle of Cagliostro
1979 23 Animasyon Görsel Efekt
Oyuncu
Çeşitli
7.7 21,235
Dizi Altyazıları
True Detective (6,414) Vikings (3,329) Shameless (2,444) Gotham (2,251) Shooter (1,903) The Umbrella Academy (1,807) Inside No. 9 (1,598) Doom Patrol (1,449) Star Trek: Discovery (1,356) The Big Bang Theory (1,152)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019