Giriş Kayıt
Peter Roik

Peter Roik


Sesler, Müzisyen

Peter Roik, sesler, müzisyen.

Savaşçı (2011), Führer Ex (2002), Araf (2012), Ópium: Egy elmebeteg nö naplója (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Peter Roigh | Peter Roigk
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ümmü Gülsüm’ün Peşinde
2017 Dram Sesler 5.7 183

Muhteşem Kadın
2017 Dram Sesler 7.2 18,348
2017 Dram Sesler 5.3 551
2016 Suç Sesler 5.2 13,536
2016 Dram Sesler 6.7 106

Zaleyka
2016 Dram Sesler 6.4 55
2015 Dram Sesler 5.8 68
2015 Sesler 5.7 99
2015 Komedi Sesler 6.3 861
2015 Dram Sesler 6.0 69
2015 Sesler 6.3 215
2014 Macera Sesler 6.6 153
2014 Belgesel Sesler 8.0 392

İtalya Tatili
2014 Müzikal Sesler 5.4 4,512
2014 Komedi Sesler 2.5 752

Taşa Yazılmış Hatıralar
2014 Dram Sesler 6.8 118
2014 Belgesel Sesler 7.1 93
2014 Dram Sesler 6.1 2,380
2014 Dram Sesler 5.7 82
2014 Sesler 6.7 126

Ömer
2013 Dram Sesler 7.5 12,096
2013 Dram Sesler 6.7 144
2013 Dram Sesler 5.8 444
2013 Romantik Sesler 7.0 28
2013 Komedi Sesler 5.2 256
2013 Komedi Sesler 6.4 70
2013 Komedi Sesler 4.7 24
2013 Biyografi Sesler 5.3 98
2013 Tarihi Sesler 6.4 365
2013 Komedi Sesler 5.1 973
2013 Macera Sesler 6.2 987

Tuhaf Kedicik
2013 Komedi Sesler 6.6 809
2013 Aksiyon Sesler 6.4 682
2013 Aksiyon Sesler 4.5 7,527
2012 Suç Sesler 6.6 2,683
2012 Aksiyon Sesler 5.8 691
2012 Gerilim Sesler 4.2 793

Orman İçin Seviş
2012 Belgesel Sesler 5.3 503

Ölüler ve Yaşayanlar
2012 Most Popular by Genre Sesler 5.7 133
2012 Dram Sesler 7.0 641
2012 Dram Sesler 6.2 1,396
2012 Animasyon Sesler 6.2 133

Unutma Beni
2012 Belgesel Sesler 7.5 388
2012 Dram Sesler 5.4 781
2012 Dram Sesler 5.7 8,421

Gelecek
2011 Komedi Sesler 6.2 7,651

Felaket Henry
2011 Macera Sesler 3.6 2,040
2011 Aksiyon Sesler 2.4 2,277

Savaşçı
2011 Dram Sesler 6.8 4,355
2011 Animasyon Sesler 6.4 172

Dreileben: Bir Dakika Karanlık
2011 Suç Sesler 6.4 305
2011 Aksiyon Sesler 3.0 5,610

Aşağıdaki Şehir
2010 Sesler 6.3 621
2010 Belgesel Sesler 7.1 92
2009 Komedi Sesler 4.4 374

Baykuşun Ağlayışı
2009 Dram Sesler 6.0 4,209

Uzak Çığlık
2008 Aksiyon Sesler 3.1 12,612
2008 Dram Sesler 7.0 203

Karanlıkta Tek Başına 2
2008 Fantastik Sesler 3.3 4,737

Köprü
2008 Dram Sesler 4.8 920
2008 Korku Sesler 3.6 708

Tünel Fareleri
2008 Aksiyon Sesler 4.7 4,469
2008 Belgesel Sesler 6.7 94
2008 Dram Sesler 5.8 280
2008 Dram Sesler 6.2 542
2008 Korku Sesler 3.9 996

Özgürlük Savaşçısı
2007 Aksiyon Sesler 3.8 42,317

Kalpazanlar
2007 Suç Sesler 7.6 40,997
2007 Aksiyon Sesler 4.5 21,592
2007 Dram Sesler 6.7 1,018
2006 Kısa Metraj Müzik    
2005 Aksiyon Sesler 2.3 40,427
2003 Aksiyon Sesler 2.0 34,709
2002 Dram Sesler 4.2 2,474
2002 Dram Sesler 6.7 1,404
2002 Dram Sesler 6.3 210
2002 Sesler 5.2 16

Eskimoların Yaşadığı Yer
2002 Dram Sesler 6.9 391
2001 Komedi Sesler 5.9 691

Amerika'yı Unut
2000 Dram Sesler 7.2 390
1999 Komedi Sesler 6.8 5,777
1999 Dram Sesler 7.4 621

Olay Yeri
1970 Suç Sesler 7.2 2,113
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (5,409) Dark (4,411) Big Little Lies (2,053) The 100 (1,847) Swamp Thing (1,558) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,503) Black Mirror (1,380) The Big Bang Theory (1,282) Shingeki no kyojin (1,241) Vikings (1,194)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019