Giriş Kayıt
Rognoni

Rognoni (77)


Oyuncu

Rognoni, 16 Ağustos 1892 Paris, Fransa doğumlu oyuncu.

Cennetin Çocukları (1945) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Ağustos 1892
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Diğer Bir İsmi: Raymond Rognoni | Raynond Rognoni
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1953 61 Dram Çeşitli 5.4 33
1952 60 Komedi Oyuncu 7.8 3,707
1946 54 Komedi Oyuncu 7.1 227

Cennetin Çocukları
1945 53 Dram Oyuncu 8.3 16,606
1940 48 Dram Oyuncu 5.7 2,744
1939 47 Müzikal Oyuncu 6.9 152
1939 47 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.1 48
1937 45 Dram Oyuncu 5.6 9
1934 42 Dram Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,116) The Flash (2,223) This Is Us (2,163) Star Trek: Discovery (2,091) Vikings (1,245) The Blacklist (892) Arrow (875) American Gods (875) The OA (870) Love, Death & Robots (734)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019