Giriş Kayıt
Edward Rogers

Edward Rogers


Müzisyen, Müzisyen

Edward Rogers, müzisyen, müzisyen.

Bloodline (2015), Warehouse 13 (2009), Alphas (2011), NYPD Blue (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Edward L. Rogers | Ed Rogers
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Müzik 5.4 2,392
2015 Dram Müzik 7.9 53,079

Motel
2014 Suç Müzik 5.2 17,145

Kırılmanın Eşiğinde
2013 Korku Müzik 4.3 1,036
2012 Belgesel Müzik 7.6 1,307
2011 Dram Müzik 5.7 1,041
2011 Aksiyon Müzik 7.2 29,191
2009 Dram Müzik 7.6 54,003
2009 Dram Müzik 6.2 497
2008 Aksiyon Müzik 4.5 345

Banka İşi
2008 Suç Müzik 7.2 182,699
2006 Gerilim Müzik 5.7 1,667
2006 Suç Müzik 6.4 1,390
2005 Aksiyon Müzik 7.8 4,413

Hesaplaşma
2002 Suç Müzik 6.6 22,632
1999 Dram Müzik 6.6 957
1998 Komedi Müzik 6.9 2,878
1993 Suç Müzik 7.7 14,268
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022