Giriş Kayıt
Seth Rogen

Seth Rogen (36)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist, Yönetmen

Seth Aaron Rogen, 15 Nisan 1982 Vancouver, British Columbia, Kanada doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist, yönetmen.

2011 yılının Ekim ayında Lauren Miller Rogen ile evlendi.

Buraya Kadar (2013), Kaza Kurşunu (2007), Şansa Bak (2011), Üşütük Kafalar (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Seth Aaron Rogen
Doğum Tarihi: 15 Nisan 1982
Doğum Yeri: Vancouver, British Columbia, Kanada
Diğer Bir İsmi: Seth Rogan
Burcu: Koç
Boyu: 1.8 m
7.8 (85 Oy)
  • Currently 155/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (39)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Yapımcı 7.0 129

Aslan Kral
2019 Animasyon Oyuncu    
2019 Komedi Oyuncu
Yapımcı
7.2 139
2019 Komedi Yönetmen
Yapımcı
7.4 1,150
2019 Yapımcı    
2018 36 Komedi Oyuncu 5.7 3,967
2018 36 Komedi Oyuncu 6.1 14,845
2018 36 Komedi Yapımcı 6.2 53,705
2018 Belgesel Yönetmen
Yapımcı
Oyuncu
5.0 1,741
2018 36 Aksiyon Yapımcı 5.4 20,709
2018 36 Komedi Oyuncu    

Felaket Sanatçı
2017 35 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
7.4 108,217
2017 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
7.9 14,239

Sosis Partisi
2016 34 Animasyon Senarist
Oyuncu
Yapımcı
6.2 156,734

Vaiz
2016 Macera Yönetmen
Yapımcı
Senarist
8.1 56,050
2016 34 Kısa Metraj Oyuncu 6.3 703

Kötü Komşular 2
2016 34 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
5.7 100,789
2016 34 Animasyon Oyuncu 7.1 113,322

Grimsby Kardeşler
2016 34 Aksiyon 6.2 80,524

Kung Fu Panda: Ustanın Sırları
2016 34 Animasyon Oyuncu 7.1 1,196
2015 33 Biyografi Oyuncu 7.2 137,150
2015 33 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.4 57,825

B.Ö.Ö.: Bilinmeyeni Önleme Örgütü
2015 33 Animasyon Oyuncu    
2015 33 Belgesel Oyuncu 6.2 724
2015 Oyuncu    

Diktatörle Görüşme
2014 32 Aksiyon Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Yapımcı
6.5 284,114
2014 32 Dram Oyuncu 4.8 747

Liseli Polisler 2
2014 32 Aksiyon Oyuncu 7.0 315,688

Kötü Komşular
2014 32 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.3 263,249
2014 Komedi Oyuncu 5.7 285
2014 Komedi Oyuncu 7.4 13,897

Buraya Kadar
2013 31 Komedi Sanat Bölümü
Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
6.6 357,183

Kalbim Sende
2013 31 Komedi 6.6 214,616

James Franco Taşlaması
2013 Komedi Oyuncu
Senarist
7.8 3,755
2013 Komedi Oyuncu 6.7 3,727

Annemle Yolculuk
2012 30 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.8 33,525
2012 30 Animasyon Oyuncu 6.4 608

Gözüm Üzerinizde
2012 30 Komedi Senarist 5.7 115,082
2012 Komedi Oyuncu 8.6 8,426

Diktatör
2012 30 Komedi 6.4 248,292

Ara Beni Eğlenelim
2012 30 Komedi Oyuncu 6.0 14,924
2012 Oyuncu 7.2 604
2012 Komedi Oyuncu 7.9 3,200

Bu Dans Senin
2011 29 Komedi Oyuncu 6.6 25,682

Şansa Bak
2011 29 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.7 298,519

Kung Fu Panda: Ustaların Sırrı
2011 29 Animasyon Oyuncu 6.9 2,761
2011 29 Animasyon Oyuncu 6.4 666
2011 29 Belgesel Oyuncu 7.0 2,639
2011 Müzik Oyuncu 5.1 226
2011 29 Animasyon Oyuncu 7.2 224,923
2011 29 Macera Oyuncu 7.0 218,570

Yeşil Yaban Arısı
2011 29 Aksiyon Senarist
Oyuncu
Yapımcı
5.8 147,719
2011 29 Kısa Metraj Oyuncu 8.0 4,437
2011 Oyuncu 5.9 68

Kung Fu Panda Tatil
2010 28 Animasyon Oyuncu 6.9 4,703
2010 Komedi Oyuncu 8.1 20,570
2010 28 Belgesel Oyuncu 7.1 822
2009 27 Animasyon Oyuncu 6.5 2,205

Matrak Adamlar
2009 27 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.3 108,495
2009 27 Animasyon Oyuncu 6.4 795
2009 27 Komedi 5.8 133,323

Yaz Aşkı
2009 27 Komedi 6.8 145,854

Canavarlar Yaratıklara Karşı
2009 27 Animasyon Oyuncu 6.5 134,238

Sahte Polis
2009 27 Komedi Oyuncu 5.8 56,492
2009 Komedi Oyuncu 6.9 11,653
2009 27 Macera Oyuncu 6.6 54,018
2009 Oyuncu 8.0 2,177
2009 27 Komedi Oyuncu 6.0 7,775
2009 Komedi Senarist
Oyuncu
8.3 40,698
2009 Kısa Metraj Oyuncu 7.8 242

Garip Bir Aşk Öyküsü
2008 26 Komedi Oyuncu 6.6 164,405

Üvey Kardeşler
2008 26 Komedi Oyuncu 6.9 244,262

Üşütük Kafalar
2008 26 Aksiyon Senarist
Oyuncu
Yapımcı
7.0 290,312
2008 26 Animasyon Oyuncu 7.6 375,349

Horton
2008 26 Animasyon Oyuncu 6.8 120,227

Son Çare Bodyguard
2008 26 Komedi Senarist 5.7 54,956

Spiderwick Günceleri
2008 26 Macera Oyuncu 6.6 80,541
2008 Oyuncu 6.8 1,406
2008 News Oyuncu 6.2 33

Çok Fena
2007 25 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
7.6 478,420

Kaza Kurşunu
2007 25 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.0 329,240

Şrek 3
2007 25 Animasyon Oyuncu 6.1 251,818
2007 25 Kısa Metraj Senarist
Oyuncu
5.7 692
2007 Komedi Oyuncu 8.3 8,431

Sen, Ben ve Dupree
2006 24 Komedi Oyuncu 5.6 74,546

40 Yıllık Bekar
2005 23 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.1 360,105
2005 Talk-Show Oyuncu 4.8 248
2005 Komedi Oyuncu 8.0 5,456
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,806
2004 22 Komedi Oyuncu 6.2 5,411

Efsane Haberci
2004 22 Komedi Oyuncu 7.2 305,756
2003 Komedi Oyuncu 8.8 252,401
2003 Komedi Oyuncu 7.2 13,443
2003 Komedi Senarist 8.0 12,401
2003 Komedi Oyuncu 6.7 12,088

Karanlık Yolculuk
2001 19 Dram Oyuncu 8.1 691,273
2001 Komedi Oyuncu
Senarist
Çeşitli
8.0 15,679
1999 Komedi Oyuncu 8.8 117,020

Aile Reisi
1998 Animasyon Oyuncu 8.2 280,527
1996 Komedi Oyuncu 8.5 41,654
1993 Komedi Oyuncu 8.2 15,948
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,887
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,587
1991 News Oyuncu 6.6 202

Simpsonlar
1989 Animasyon Oyuncu 8.7 328,801
1988 Belgesel Oyuncu 3.9 363
1975 Komedi Oyuncu 8.1 38,766
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,180) This Is Us (2,445) American Gods (2,189) Gotham (1,920) Vikings (1,259) Star Trek: Discovery (1,140) The Flash (1,061) The Blacklist (894) Into the Badlands (673) The OA (653)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019