Giriş Kayıt
Jorge Roelas

Jorge Roelas (58)


Oyuncu

Jorge Roelas, 08 Mayıs 1960 doğumlu oyuncu.

Ciega a citas (2014) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Mayıs 1960
Diğer Bir İsmi: Jorge Luis Roelas
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Oyuncu 7.6 92
2016 Komedi Oyuncu 7.9 1,135
2014 Komedi Oyuncu 3.1 26
2014 54 Oyuncu 6.0 358
2014 Oyuncu 7.2 64
2008 Oyuncu 7.5 68
2007 47 5.9 328
2006 46 Dram Oyuncu 6.1 329
2005 45 Komedi Oyuncu 5.6 603
2004 44 Komedi Oyuncu 6.4 226
2003 Komedi Oyuncu 8.1 2,829
2001 Oyuncu 7.4 1,064
2000 Komedi Oyuncu 2.3 14
2000 Game-Show Oyuncu 6.3 79
2000 Oyuncu 5.6 567
2000 Dram Oyuncu 6.6 12
1999 Oyuncu 6.0 265
1995 Oyuncu 5.2 478
1994 Komedi Oyuncu 6.1 310
1994 Komedi Oyuncu 3.8 61
1994 Komedi Oyuncu 4.3 102
1991 31 Komedi Oyuncu 6.4 327

Bahçedeki Şeytanlar
1982 22 Dram Oyuncu 6.7 203
1965 Dram Oyuncu 7.7 30
Dizi Altyazıları
Vikings (9,161) True Detective (7,905) The Punisher (4,288) Supernatural (3,560) The Big Bang Theory (3,284) Gotham (2,544) Shameless (2,059) The Blacklist (1,980) Outlander (1,929) Star Trek: Discovery (1,613)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019