Giriş Kayıt
Dave Rodriguez

Dave Rodriguez (52)


Yönetmen, Yapımcı, Senarist, Oyuncu

David Rodriguez, 18 Ağustos 1970 New York City, New York, ABD doğumlu yönetmen, yapımcı, senarist, oyuncu.

Queen of the South (2016), The Resident (2018), The Chi (2018), Hightown (2020) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: David Rodriguez
Doğum Tarihi: 18 Ağustos 1970
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Johnny Baps | David Rodriguez
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Suç Yönetmen 6.8 5,387
2019 Gerilim Yönetmen 6.3 15,674
2018 Dram Yönetmen 7.8 27,367
2018 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.5 6,541
2016 Aksiyon Yönetmen 8.0 30,661
2016 Dram Yönetmen 7.4 8,482

Chicago Polis Departmanı
2014 Aksiyon Yönetmen 8.1 38,876
2013 43 Komedi Yapımcı
Senarist
Yönetmen
Müzik
6.1 502
2012 42 Komedi Oyuncu
5.9 127
2009 39 Suç Yönetmen
Senarist
Yapımcı
4.9 391
2006 36 Suç Yapımcı
Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Müzik
4.4 608
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022