Giriş Kayıt
Cath Roden

Cath Roden


Yönetmen, Senarist, Yönetmen Asistanı

Cath Roden, yönetmen, senarist, yönetmen asistanı.

Diğer Bir İsmi: Catherine Roden | Cathie Roden | Cathy Roden
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Dram Yönetmen 6.5 126
2001 Dram Yönetmen 7.2 3,983
1998 Dram Yönetmen 7.1 965
1994 Komedi Çeşitli 5.7 286

Yakın ve Uzak
1988 Dram Senarist
Yönetmen
Yönetmen Asistanı
5.2 4,944

Komşular
1985 Dram Yönetmen
Senarist
5.6 4,237
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,848) Supernatural (1,748) Titans (1,355) Outlander (1,165) Better Call Saul (999) La Casa de Papel (914) Doctor Who (839) Arrow (820) Kidding (757) Supergirl (722)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018