Giriş Kayıt
Cath Roden

Cath Roden


Yönetmen, Senarist, Yönetmen Asistanı

Cath Roden, yönetmen, senarist, yönetmen asistanı.

Diğer Bir İsmi: Catherine Roden | Cathie Roden | Cathy Roden
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Dram Yönetmen 6.5 127
2001 Dram Yönetmen 7.2 4,046
1998 Dram Yönetmen 7.1 979
1994 Komedi Çeşitli 5.7 290

Yakın ve Uzak
1988 Dram Senarist
Yönetmen
Yönetmen Asistanı
5.2 4,981

Komşular
1985 Dram Yönetmen
Senarist
5.6 4,273
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,010) A Star Is Born (4,054) Suspiria (3,189) Ashes in the Snow (2,817) Keepers (2,302) First Man (1,681) Bohemian Rhapsody (1,626) Museo (1,301) Venom (1,180) Replicas (1,108)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,294) Vikings (5,019) The Big Bang Theory (1,814) Black Mirror (1,529) The Flash (1,419) The Blacklist (1,179) Outlander (1,178) Peaky Blinders (1,068) La casa de papel (1,060) Friends (1,003)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019