Giriş Kayıt
Sally Roddy

Sally Roddy


Sally Roddy,

Benji (1974), Abby (1974), Judging Amy (1999), Grizzly (1976) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sally J. Roddy
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Çeşitli 7.9 102,825
1999 Dram Çeşitli 7.4 1,426
1999 Dram Çeşitli 7.0 5,013
1998 Western Çeşitli 7.7 1,322
1997 Komedi Çeşitli 6.6 2,114

Yeni Bir Yaşam
1991 Dram Çeşitli 6.2 349
1989 Dram Çeşitli 6.2 4,107

Sahil Güvenlik
1989 Dram Çeşitli 5.2 21,875
1984 Macera Çeşitli 4.4 1,134
1982 Dram Çeşitli 6.9 2,612
1981 Dram Çeşitli 7.5 604
1977 Korku Çeşitli 5.4 1,752
1976 Korku Çeşitli 5.3 3,302
1974 Korku Çeşitli 5.6 669
1974 Macera Çeşitli 6.2 3,906
1954 Aksiyon Çeşitli 8.6 1,373
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,110) Origin (3,285) Supernatural (3,147) The Big Bang Theory (3,137) Doctor Who (1,738) Titans (1,729) The Last Ship (1,293) Better Call Saul (1,128) Outlander (1,099) La Casa de Papel (1,041)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018