Giriş Kayıt
Sally Roddy

Sally Roddy


Sally Roddy,

Benji (1974), Abby (1974), Judging Amy (1999), Grizzly (1976) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sally J. Roddy
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Çeşitli 7.9 101,654
1999 Dram Çeşitli    
1999 Dram Çeşitli 7.0 4,969
1998 Western Çeşitli 7.7 1,192
1997 Komedi Çeşitli    

Yeni Bir Yaşam
1991 Dram Çeşitli 6.1 322
1989 Dram Çeşitli 6.2 3,675

Sahil Güvenlik
1989 Dram Çeşitli 5.2 21,706
1984 Macera Çeşitli 4.2 972
1982 Dram Çeşitli 6.9 2,573
1981 Dram Çeşitli 7.5 567
1977 Korku Çeşitli 5.5 1,315
1976 Korku Çeşitli 5.3 2,570
1974 Korku Çeşitli 5.7 556
1974 Macera Çeşitli 6.1 3,793
1954 Aksiyon Çeşitli 8.6 1,354
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,559) The Sinner (2,323) Shameless (1,583) La Casa de Papel (1,554) Castle Rock (1,529) Bodyguard (1,482) A Discovery of Witches (1,464) Suits (1,421) The 100 (1,371) Fear the Walking Dead (1,161)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018