Giriş Kayıt
Norman Rockett

Norman Rockett (58)


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü

Norman W. Harrison, 08 Ağustos 1911 Los Angeles County, California, ABD doğumlu set dekoratörü, sanat bölümü.

Maymunlar Cehennemi (1968), Deniz Kızı (1984), M*A*S*H (1972), Tora! Tora! Tora! (1970) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Norman W. Harrison
Doğum Tarihi: 08 Ağustos 1911
Doğum Yeri: Los Angeles County, California, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Deniz Kızı
1984 Komedi Set Dekoratörü
Sanat Bölümü
6.2 62,459
1982 Dram Set Dekoratörü 7.9 3,041
1981 Komedi Set Dekoratörü 5.0 1,038
1980 Aile Set Dekoratörü 4.9 4,614
1980 Macera Set Dekoratörü 5.8 1,096
1979 Aile Set Dekoratörü 6.0 2,036
1979 Aksiyon Set Dekoratörü 6.8 852

Uzaydan Gelen Kedi
1978 Bilim-Kurgu Set Dekoratörü 6.0 3,768
1977 Korku Set Dekoratörü 5.3 405
1977 Bilim-Kurgu Set Dekoratörü 5.2 4,410
1974 Komedi Set Dekoratörü 6.1 819

Taş Yürekli Katil
1973 Aksiyon Set Dekoratörü 6.3 2,374

Maymunlar Gezegeninde isyan
1972 Aksiyon Set Dekoratörü 6.1 27,614
1972 Komedi Set Dekoratörü 8.3 46,120
1970 Dram Set Dekoratörü 7.5 28,788
1968 Bilim-Kurgu Set Dekoratörü 7.1 1,820

Maymunlar Cehennemi
1968 57 Macera Set Dekoratörü 8.0 154,508

Zaman Tüneli
1966 Aksiyon Set Dekoratörü 7.6 2,524
1965 54 Biyografi Set Dekoratörü 6.6 7,795
1964 Macera Set Dekoratörü 7.2 2,716
1963 52 Dram Set Dekoratörü 7.0 284
1962 51 Macera Set Dekoratörü 5.8 1,007

Uzun, Sıcak Yaz
1958 47 Dram Sanat Bölümü 7.5 8,768
1954 Aksiyon Set Dekoratörü 8.6 1,414
1953 42 Komedi Set Dekoratörü 7.3 2,046
Dizi Altyazıları
True Detective (3,725) The Flash (2,595) Vikings (2,327) Shameless (2,191) Star Trek: Discovery (1,922) Project Blue Book (1,768) Inside No. 9 (1,683) Counterpart (1,642) This Is Us (1,288) The Big Bang Theory (1,183)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019