Giriş Kayıt
Wayne Robson

Wayne Robson (64)


Oyuncu

Wayne Robson, 29 Nisan 1946 Vancouver, British Columbia, Kanada doğumlu oyuncu.

Bilinmeyen Yol (2002), The Grey Fox (1982), Cool Money (2005), Küp (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Wayne Robson, 04 Nisan 2011 tarihinde (64 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 29 Nisan 1946
Ölüm Tarihi: 04 Nisan 2011
Doğum Yeri: Vancouver, British Columbia, Kanada
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Oyuncu 5.8 2,251
2011 Komedi Oyuncu 4.6 227
2010 64 Dram Oyuncu 6.1 483
2010 Komedi Oyuncu 7.1 1,067

Ölülerin Kurtuluşu
2009 63 Korku Oyuncu 4.9 19,192
2009 63 Macera Oyuncu 6.4 169
2008 62 Aksiyon Oyuncu 6.8 387,479
2008 62 Romantik Oyuncu 5.6 474

Çıkış Yok
2007 61 Komedi Oyuncu 6.5 8,767

Korku Kapanı 2: Ölüm Çıkmazı
2007 61 Korku Oyuncu 5.5 34,648
2006 60 Dram Oyuncu 6.6 874
2005 59 Dram Oyuncu 6.0 574

Mooseport'a Hoş Geldiniz
2004 58 Komedi Oyuncu 5.2 11,554

Kabus
2003 57 Dram Oyuncu 4.9 19,903

Korku Kapanı
2003 57 Korku Oyuncu 6.1 99,776

Bilinmeyen Yol
2002 56 Macera Oyuncu 7.7 27,106
2000 54 Dram Oyuncu 6.5 480
1999 Animasyon Oyuncu 4.8 2,123
1999 Dram Oyuncu 6.2 872
1999 53 Biyografi Oyuncu 6.6 899

Küp
1997 51 Gizem Oyuncu 7.3 187,551
1997 51 Dram Oyuncu 7.0 13,623
1996 50 Komedi Oyuncu 5.2 5,025

Dolores
1995 49 Suç Oyuncu 7.4 34,499
1995 49 Komedi Oyuncu 5.6 5,087
1994 Aksiyon Oyuncu 5.9 1,675

Kafalar
1994 48 Komedi Oyuncu 5.3 176
1994 Animasyon Oyuncu 5.3 176

Çifte Bela
1993 47 Macera Oyuncu 5.9 2,828
1991 Animasyon Oyuncu 8.3 15,255
1991 45 Macera Oyuncu 4.8 2,496
1990 44 Animasyon Oyuncu 6.9 33,177
1989 43 Komedi Oyuncu 6.2 5,444
1988 42 Dram Oyuncu 6.3 53
1987 41 Komedi Oyuncu 7.2 1,839
1987 41 Dram Oyuncu 6.3 3,100

Büyülü Yılbaşı
1985 39 Aile Oyuncu 6.6 2,707
1984 38 Dram Oyuncu 6.3 2,727
1983 37 Kısa Metraj Oyuncu 6.7 46
1982 36 Biyografi Oyuncu 7.6 1,463

Temel Reis
1980 34 Macera Oyuncu 5.2 26,593
1979 Macera Oyuncu 8.0 897
1979 33 Komedi Oyuncu 7.0 6

McCabe ve Bayan Miller
1971 25 Dram Oyuncu 7.7 19,518
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019