Giriş Kayıt
Lucila Robirosa

Lucila Robirosa


Makyaj, Kostüm Tasarımcısı

Lucila Robirosa, makyaj, kostüm tasarımcısı.

Dokuz Kraliçe (2000), Zoraki Misafir (2011), Nadide Çiçekler (2013), Mato Sem Cachorro (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Makyaj 7.5 47
2015 Gerilim Makyaj 5.2 112
2015 Dram Makyaj 6.1 166
2015 Dram Makyaj 6.8 45
2014 Dram Makyaj 7.2 1,341
2013 Komedi Makyaj 5.9 1,068

Nadide Çiçekler
2013 Biyografi Makyaj 7.0 2,555

Zoraki Misafir
2011 Komedi Makyaj 7.3 15,464

Aynı Ben
2010 Komedi Makyaj 6.2 737

Gözlerindeki Sır
2009 Dram Makyaj 8.2 171,365
2008 Animasyon Makyaj 3.6 214

Ateşle Kutsanmış
2005 Macera Makyaj 6.9 1,721
2004 Komedi Makyaj 6.7 206
2003 Aile Makyaj 4.4 122
2001 Dram Makyaj 6.5 471

Dokuz Kraliçe
2000 Suç Makyaj 7.9 45,507
1999 Aksiyon Makyaj 6.5 79
1999 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.8 440
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (62,859) Supernatural (2,488) The Flash (2,042) Star Trek: Discovery (1,914) Into the Badlands (1,520) Arrow (1,481) Vikings (1,152) American Gods (1,145) This Is Us (1,058) The Big Bang Theory (956)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019