Giriş Kayıt
Zach Robinson

Zach Robinson


Müzisyen, Müzisyen

Zach Robinson, müzisyen, müzisyen.

Kaçan Kovalanır (2014), Absolutely Fabulous: The Movie (2016), Kindergarten Cop 2 (2016), Pasta (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Zachary Robinson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Müzik 8.9 26,281
2017 Kısa Metraj Müzik 5.7 62
2017 Komedi Müzik 4.3 3,347
2016 Aksiyon Müzik 5.9 49,894
2016 Komedi Müzik 5.4 10,621
2016 Komedi Müzik 4.5 2,686
2016 Komedi Müzik
Müzik
5.0 117
2015 Komedi Müzik 6.0 57,716

Snoopy ve Charlie Brown Peanuts Filmi
2015 Animasyon Müzik 7.1 38,455

Karınca Adam
2015 Aksiyon Müzik 7.3 469,029

Sert Ol
2015 Komedi Müzik 6.0 108,442

Jakuzi 2
2015 Komedi Müzik 5.1 33,873

Sıcak Takip
2015 Aksiyon Müzik 5.1 43,931

Kaçan Kovalanır
2014 Komedi Müzik 6.0 22,295

Pasta
2014 Dram Müzik 6.4 32,540

Alexander ve Felaket, Korkunç, Berbat, Çok Kötü Bir Gün
2014 Komedi Müzik 6.2 36,365
2014 Aksiyon Müzik 6.4 20,626

Çakma Polisler
2014 Komedi Müzik 6.5 120,246

Muppets Aranıyor
2014 Macera Müzik 6.4 28,475

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Müzik 7.9 533,442

Sonsuz Aşk
2014 Dram Müzik 6.3 37,131

Karlar Ülkesi
2013 Animasyon Müzik 7.5 504,332

Büyük Kumar
2013 Suç Müzik 5.6 57,626

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Müzik 5.6 107,019

Genç Çıraklar
2013 Komedi Müzik 6.3 177,459
2013 Kısa Metraj Müzik 6.3 93

Felekten Bir Gece 3
2013 Komedi Müzik 5.8 264,285
2013 Dram Müzik 6.1 221

Charlie Countryman'ın Gerekli Ölümü
2013 Komedi Müzik 6.4 24,972
Dizi Altyazıları
Vikings (9,161) True Detective (7,905) The Punisher (4,288) Supernatural (3,560) The Big Bang Theory (3,284) Gotham (2,544) Shameless (2,059) The Blacklist (1,980) Outlander (1,929) Star Trek: Discovery (1,613)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019