Giriş Kayıt
Matthew Robinson

Matthew Robinson


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Matthew Robinson, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

Diğer Bir İsmi: Matt Robinson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.4 630,465

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 910,238

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.0 519,839
2012 Dram Sanat Bölümü 6.6 83,600

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 388,794
2010 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.7 237,009

Genç Victoria
2009 Biyografi Sanat Bölümü 7.3 53,251
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 542,140
2008 Dram Sanat Bölümü 6.7 11,342

Altın Pusula
2007 Macera Sanat Bölümü 6.1 165,846

Cenazede Ölüm
2007 Komedi Sanat Bölümü 7.4 100,329

Gün Işığı
2007 Macera Sanat Bölümü 7.3 217,354

Sihirli Dadı
2005 Komedi Sanat Yönetmeni 6.6 60,525

Kanıt
2005 Dram Sanat Bölümü 6.8 40,633

Truva
2004 Dram Sanat Bölümü 7.2 445,028

Pür Neşe
2003 Komedi Sanat Bölümü 6.6 4,751
2002 Macera Sanat Yönetmeni 7.7 2,401
2001 Macera Sanat Yönetmeni 8.2 3,556
2000 Dram Sanat Bölümü 7.9 1,948
2000 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.2 1,153
1998 Macera Sanat Bölümü 8.2 4,744
Dizi Altyazıları
True Detective (7,515) Vikings (3,716) Shameless (3,523) Gotham (2,413) Shooter (2,047) The Umbrella Academy (1,887) Inside No. 9 (1,853) Doom Patrol (1,494) Star Trek: Discovery (1,449) The Blacklist (1,289)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019