Giriş Kayıt
Jane Robinson

Jane Robinson


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü

Jane Robinson, kostüm tasarımcısı, kostümcü.

Memphis Belle (1990), Bir Koca Şart Mı? (1997), Sevimli Haydut (2000), Atilla: İmparatorluğun Yükselişi (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Gerilim Kostüm Tasarımcısı 6.6 1,044
2009 Macera Kostüm Tasarımcısı 6.7 4,042

Benim Çinko Yatağım
2008 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.6 839
2005 Dram Kostüm Tasarımcısı 8.3 652
2005 Macera Kostüm Tasarımcısı 6.9 620

Spartaküs 2
2004 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.8 5,152

Doğu Ekspresinde Cinayet
2001 Suç Kostüm Tasarımcısı 5.2 866

Atilla: İmparatorluğun Yükselişi
2001 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.7 9,499
2000 Gerilim Kostüm Tasarımcısı 5.4 179

Sevimli Haydut
2000 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.4 12,718
2000 Western Kostüm Tasarımcısı 6.1 574

Bir Koca Şart Mı?
1997 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.5 17,735

Gemide Dans
1997 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.1 7,201

Yol Arkadaşım Bir Fil
1996 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.6 6,207
1995 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.2 5,762

Mavi Gök
1994 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.4 6,158
1994 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.7 4,535
1994 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.4 1,926

Ayrılan Yollar
1993 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.5 4,655
1992 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.5 2,954

Uçarı Gül
1991 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.7 4,310
1990 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.9 25,007

Skandal
1989 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.5 4,202
1988 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.7 1,603

Grosvenor Caddesi 92 Numara
1985 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.7 64
1985 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 6.9 1,329
1985 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.3 1,679
1983 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.3 1,333

Ay Işığı
1982 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.6 2,292
1981 Dram Kostüm Tasarımcısı 8.6 5,792
1981 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 7.8 175
1977 Suç Kostüm Bölümü 6.6 4,581
Dizi Altyazıları
True Detective (6,414) Vikings (3,329) Shameless (2,444) Gotham (2,251) Shooter (1,903) The Umbrella Academy (1,807) Inside No. 9 (1,598) Doom Patrol (1,449) Star Trek: Discovery (1,356) The Big Bang Theory (1,152)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019