Giriş Kayıt
Cindy Robinson

Cindy Robinson


Oyuncu, Yönetmen

Cindy Robinson, oyuncu, yönetmen.

Monster High: 13 Wishes (2013), (2006) Paprika (2006), (2011) The Elder Scrolls V: Skyrim (2011), (2008) Resident Evil: Degeneration (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Cindy Alexander
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Biyografi Yönetmen 6.4 212
2021 Animasyon Oyuncu 5.7 112

Idhun Günlükleri
2020 Animasyon Oyuncu 5.4 596
2020 Animasyon Oyuncu 7.4 116
2019 Animasyon Oyuncu 4.9 4,216
2018 Animasyon Oyuncu 7.1 3,186
2018 Animasyon Oyuncu 6.9 518
2018 Animasyon Oyuncu 7.6 21,355
2017 Komedi Çeşitli 7.0 590
2016 Aksiyon Oyuncu 8.2 959
2016 Animasyon Oyuncu 3.5 4,636
2016 Animasyon Oyuncu 5.9 529
2016 Animasyon Oyuncu 4.8 144

Karlar Kralı Norm
2016 Animasyon Oyuncu 3.4 9,505
2015 Animasyon Oyuncu 6.6 967
2015 Animasyon Oyuncu 6.2 739
2014 Animasyon Oyuncu 6.8 6,373
2014 Animasyon Oyuncu 6.6 759
2014 Animasyon Oyuncu 5.2 459
2014 Animasyon Oyuncu 7.8 2,199
2014 Animasyon Oyuncu 6.6 525
2014 Aksiyon Oyuncu 8.7 2,095

Monster High: Hauntlywood Macerası
2014 Animasyon Oyuncu 6.6 792
2014 Aksiyon Oyuncu 8.9 10,068
2014 Aksiyon Oyuncu 7.0 1,232
2013 Animasyon Oyuncu 8.0 120
2013 Aksiyon Oyuncu 7.8 4,243
2013 Aksiyon Oyuncu 9.7 62,362
2013 Animasyon Oyuncu 7.8 1,263

Geçit Yok
2013 Aksiyon Çeşitli 6.3 139,792
2013 Aksiyon Oyuncu 9.1 20,417
2013 Animasyon Oyuncu 6.8 641
2013 Oyuncu 6.8 721
2013 Aksiyon Oyuncu 8.2 4,155
2013 Oyuncu 6.8 1,060

Karlar Kraliçesi
2012 Animasyon Oyuncu 5.3 2,667

Zürafa
2012 Animasyon Oyuncu 6.9 1,805
2012 Aksiyon Oyuncu 6.7 4,819
2012 Aksiyon Oyuncu 8.3 633
2012 Animasyon Oyuncu 5.8 898
2012 Animasyon Oyuncu 6.6 648
2012 Aksiyon Oyuncu 6.6 536
2011 Animasyon Oyuncu 9.0 99,810

Sürücü
2011 Suç Çeşitli 7.8 639,221
2011 Animasyon Oyuncu 6.8 882
2011 Aksiyon Oyuncu 8.5 3,093
2011 Aksiyon Oyuncu 8.1 6,204
2011 Aksiyon Oyuncu 9.4 29,882
2011 Animasyon Oyuncu 6.8 511

10 Yıl Sonra
2011 Komedi Oyuncu 6.1 25,901
2011 Animasyon Oyuncu 7.1 5,252
2011 Animasyon Oyuncu 6.5 1,116
2010 Aksiyon Oyuncu 8.9 12,495
2010 Animasyon Oyuncu 6.3 1,311

Av
2010 Aksiyon Çeşitli 6.4 232,893
2010 Belgesel Oyuncu 4.7 1,307
2010 Animasyon Oyuncu 7.2 3,874
2010 Fantastik Oyuncu 8.3 9,680
2010 Aksiyon Oyuncu 9.5 20,097

Çılgın Kalp
2009 Dram Çeşitli 7.2 90,577
2009 Animasyon Oyuncu 7.1 1,142
2009 Aksiyon Oyuncu 8.0 4,189

Masallar Diyarı 2: Pamuk Prenses
2009 Animasyon Oyuncu 3.6 1,907

Aşk Ateşi
2008 Suç Çeşitli 6.8 20,387
2008 Animasyon Oyuncu 6.4 31,655
2008 Suç Çeşitli 5.9 2,380
2008 Aksiyon Oyuncu 8.4 442
2008 Komedi Çeşitli 4.6 967
2008 Aksiyon Oyuncu 7.5 503
2007 Animasyon Oyuncu 7.0 3,129
2007 Animasyon Oyuncu 8.7 126,344

Paprika
2006 Animasyon Oyuncu 7.7 84,244
2006 Oyuncu 6.4 85
2006 Animasyon Oyuncu 8.7 68,846
2006 Animasyon Oyuncu 6.3 4,186
2006 Animasyon Oyuncu 6.6 129
2006 Animasyon Oyuncu 7.5 987
2005 Animasyon Oyuncu 6.2 215
2005 Animasyon Oyuncu 7.4 812

Fındıkkıran ve Fare Kral
2004 Animasyon Oyuncu 5.3 306
2004 Animasyon Oyuncu 8.2 56,365

Naruto The Movie: Ninja Clash in The Land Of Snow
2004 Animasyon Oyuncu 6.6 7,087
2004 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.9 18,178

Kız Kardeşler
2004 Korku Oyuncu 4.3 233
2004 Animasyon Oyuncu 5.3 646
2003 Animasyon Oyuncu 3.8 428
2003 Animasyon Oyuncu 5.8 327
2003 Animasyon Oyuncu 6.4 105
2002 Animasyon Oyuncu 8.4 102,281
2002 Animasyon Oyuncu 8.5 19,895
2002 Animasyon Oyuncu 7.2 334
2001 Animasyon Oyuncu 6.8 320
1999 Animasyon Oyuncu 8.5 9,475

Bizim Kafe
1996 Komedi 7.1 16,655
1994 Animasyon Oyuncu    
1994 Animasyon Oyuncu 7.1 469
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022